Jippo pelasi lauantaina kauden kolmannen ottelunsa Mehtimäen tekonurmikentän kauden avauksessa. Vastassa oli sarjan kärkipäähän ennakoitu Klubi 04 Helsingistä. Ottelu päättyi Jipolle jo tyypilliseen tapaan kolmanteen peräkkäiseen 0-0 (0-0) -tasapeliin. Yleisöä aurinkoisella Mehtimäellä oli 324.

Ottelun eteni kokonaisuudessaan Klubin pitäessä palloa Jipon muodon ulkopuolella. Jippo puolusti tiiviisti ja iski vastaan sekä panosti erikoistilanteisiinsa. Ensimmäisen vartin aikana Klubi loi kaksi vaarallisinta paikkaansa, kun vasemman laidan murtautuminen johti puolittaiseen läpiajoon, nosto kuitenkin meni yli loistavasti kauden aloittaneen Jirko Sorsan maalin. Tämän jälkeen keskitys vasemmalta ja jatko maalin edestä, mutta pallo kimpoili metrin verran yli maalin. Jippo sai paineen vieraiden maalille sivuvaparista, jonka jälkeen ajassa 23 minuuttia Aleksi Nissiselle siunautui ottelun paras maalipaikka. Sijoitus 7 metristä kuitenkin ohi Klubin maalin. Ensimmäisen jakson lopussa samanlainen paikka pelattiin Santeri Saarenkunnakselle, mutta hänen sijoituksensa maalin yli.

Ensimmäisellä jaksolla Jippo sai vähän erikositilanteita, mutta heti toisen jakson alkuun tuli monta erikoistilannetta peräjälkeen. Timo Tahvanaisen pitkistä sivurajaheitoista ja niiden jälkitilanteista pääsivät maalintekoa yrittämään Miika Vainikainen, Miko Mäkirinne ja Aleksi Nissinen, mutta vedot blokattiin. Klubi ei luonut toisella jaksolla yhtään maalipaikkaa, sillä Jippo taisteli kuumassa kelissä loistavasti. Ottelu päättyi näin ollen tasan, maalit jäivät odottamaan seuraavaan matsiin.

Ottelussa oli jälleen hyvä tunnelma, kiitos Yleisölle. Jipon puolustus toimii hyvin, mutta tehoja kaivataan. Palkintoa JOUKKUEEN hienosta tekemisestä alkukaudesta ei ole vielä saatu kolmeen pisteen muodossa, mutta se lienee ajan kysymys. Ollaan kärsivällisiä, ja jatketaan kohti seuraavan lauantain Mehtimäen kotiottelua Mikkelin Palloilijoita vastaan.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, T. Kettunen, Åke, Helvelahti; S. Kettunen; Saarenkunnas, Tainio, Mäkirinne (90+1´ Häkki), Hellsten (46´ Vainikainen); Nissinen (75´ Niemeläinen)

Vaihdossa: Kaikkonen (mv), T. Tolonen, Kellokumpu