fbpx

JIPPO pelasi sunnuntai-iltana paikallisottelun sarjaporrasta alempana pelaavaa SC Riverballia vastaan. Selvän hallinnan päätteeksi JIPPO kaatoi hyvin taistelleen Riverballin maalein 2-0, vaikka paikkoja lisäosumiinkin oli runsaasti.

Ottelun ensiminuuteista saakka oli selvää, että JIPPO hallitsee ottelua Riverballin keskittyessä tiiviiseen puolustuspeliin ja vastaiskuihin. JIPPO kuitenkin onnistui maalinteossa jo ottelun kahdeksannella minuutilla, kun Aleksi Nissisen keskitys kimpoili River-vahti Antti Jäntin ja Perttu Rytivaaran kautta omaan maaliin. Lisämaaleja JIPPO ei ensimmäisellä jaksolla onnistunut tekemään; kertaalleen pallo saatiin Riverballin verkkoon Risto Kahelinin toimesta, mutta tilanne vihellettiin paitsioksi.

Toisella jaksolla pelin suuressa kuvassa ei juuri tapahtunut muutosta, JIPPO painoi päälle ja Riverball puolusti. Tälläkin jaksolla JIPPO iski yhden maalin, kun useaan otteeseen pääpelivoimaansa väläytellyt, puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Matias Kellokumpu puski Henrik Hellstenin hyvän keskityksen vastustamattomasti Riverballin maaliin ottelun 62. peliminuutilla. Kokonaisuutena JIPPO loi toisella jaksolla hieman enemmän vaarallisia maalipaikkoja kuin ensimmäisellä, kun muun muassa Kellokummulla, Hellstenillä, Niko Niemeläisellä ja Miika Vainikaisella oli hyvät paikat tehdä Jipolle lisämaaleja. Hyvän ottelun Riverballin maalilla pelannut Antti Jäntti veti kuitenkin näissä tilanteissa pidemmän korren. Riverballin ottelun paras maalipaikka syntyi reilu vartti ennen loppua, kun JIPPO-puolustuksen kommunikointivirheen seurauksena Riverballin Oskari Hirvonen pääsi yrittämään 25 metristä tyhjään maaliin. Laukaus suuntautui kuitenkin niukasti ohi maalin.

Kokonaisuutena joukkueiden tasoero tuli ottelussa selväksi, vaikka Riverball jaksoikin taistella hyvin läpi ottelun. Hieman paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla huomattavasti suuremmatkin, mutta tällä kertaa tuloksena oli kaksi maalia ja nollat omissa. Tällä viikolla JIPPO ei pelaa, vaan seuraava ottelu on vuorossa su 7.4. Rantakylän Liikuntahallilla. Silloin vastaan asettuu niinikään Kolmosessa pelaava Warkaus JK.

Kokoonpano: Sorsa; Tahvanainen, T. Kettunen, T. Tolonen, Helvelahti (55. Hellsten); S. Kettunen; Kahelin (55. Hallikainen), Tainio, Saarenkunnas (55. Vainikainen), Nissinen (55. Niemeläinen); Kähkönen (46. Kellokumpu)