Joukkueet

Tervetuloa seuraamaan JIPPO Joensuun edesottamuksia miesten Kolmosessa!

JIPPO Joensuu on pohjoiskarjalainen jalkapalloseura, joka pyrkii kasvattamaan pelaajiaan pääsarjaan ja kehittämään seuraa entistä vahvemmaksi toimijaksi suomalaisessa jalkapallossa. Kilpajalkapallon lisäksi seurassamme harjoittelee ja pelaa kehitysvammaisten joukkue.

JIPPO Joensuu pelaa Itä- ja Keski-Suomen yhteistä Miesten Kolmosta. Meillä on sen lisäksi juniorijoukkue pelaamassa B-nuorten sarjassa. Nämä kaksi joukkuetta muodostavat kiinteästi yhteistyötä tekevän kokonaisuuden. Yhteistyö takaa pelaajalle yhdessä pelaajan ja valmentajien kanssa suunnitellun pelaajapolun juniorijoukkueista edustusjoukkueeseen.

Edustusjoukkueessamme pelaa tulevallakin kaudella paljon pohjoiskarjalaisia pelaajia. Haluamme olla kasvattajaseura ja antaa mahdollisuuden oman seuran junioripelaajille kehittyä huippujalkapalloilijoiksi. Päävalmentajana toimii Jouni Lehtimäki.

Pohjois-Karjalan Kehitysvammaisten Tukipiirin ARVO-projektin osana käynnistimme 2007 kehitysvammaisten jalkapallotoiminnan. Tämän projektin pohjalta on syntynyt JIPPO Vutis, erityisjalkapallojoukkue, joka osallistuu Suomen Palloliiton sarjatoimintaan itse valitsemallaan tavalla.