Kauden toiseksi viimeinen kotiottelu pelattiin sunnuntaina JIPPO:n osalta Rantakylän Palloiluhallissa. Vieraaksi saapui helsinkiläinen Klubi 04, joka olikin tyly vieras. Loppulukemat vieraille 0-6.

Vieraat ottivat alusta pallonhallinnan, mutta eivät saaneet avausminuuteilla uhattua Nuutti Kaikkosen maalia. Ensimmäinen maali tuli 10 minuutin pelin jälkeen, kun puhkova syöttö löysi ottelussa kaksi maalia tehneen Tommi Jäntin. Maalin jälkeen JIPPO pääsi paremmin pelin mukaan, ja sai luotua uhkaa Klubin maalille kulmapotkuista. Kertaalleen pallo kävikin aivan maaliviivalla, mutta punaisten epäonneksi vieraat saivat siivottua pallon pois viime hetkellä. Toinen Klubin maali tuli joensuulaisittain karvaaseen aikaan vastahyökkäyksestä kesken nimenomaisen JIPPO-painostuksen. Kun Klubi iski vielä kahteen otteeseen ensimmäisen jakson aikana, lähdettiin tauolle lukemissa 0-4.

Toiselle jaksolle punaiset tulivat sisuuntuneempana ja painetta alettiin nähdä enemmän myös raitapaitaisten vierailijoiden puolustusalueella. 55. minuutin kohdalla Tommi Tainion loistava pystysyöttö vapautti Miro Turusen nokikkain Mathias Ahlbladin kanssa. ”Turska” viimeistelikin pallon maaliin, mutta ottelun erotuomari näki Turusen rikkoneen tilanteessa Klubi-puolustajaa. JIPPO:lta vietiin jakson aikana myös toinen maali, kun pallo lauottiin komeasti maaliin, mutta erotuomaristo katsoi Wilterlynd Inalienin vaikuttaneen peliin ollessaan paitsioasemassa. Klubi 04 sen sijaan iski kertaalleen vapaapotkusta ja vastahyökkäyksestä. Näin ollen JIPPO:n putoaminen ensi kaudeksi kakkoseen varmistui.

Kautta on JIPPO:n osalta jäljellä vielä kaksi ottelua. Niistä ensimmäinen pelataan ensi lauantaina Rantakylän Palloiluhallissa, vastassa on tuolloin PK-35. Ottelu alkaa kello 18.00. Tätä ennen myös JIPPO:n B-juniorit pelaavat Rantakylässä SM-sarjaa KJP/YJ:a vastaan kello 15.00 alkavassa ottelussa. Tervetuloa viettämään futispäivää Rantakylään!