fbpx

Kausikortit voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

Joensuun Edustus jalkapallo Oy (JIPPO) Laskutus

Joensuun Edustus jalkapallo Oy (JIPPO) on siirtynyt sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme. Katso sähköisen laskutuksen ohjeet kokonaisuudessaan alta.

Joensuun Edustus jalkapallo Oy sähköiset laskutusosoitteet

 

1. Verkkolaskut
Joensuun Edustus jalkapallo Oy, 3173042-8

Verkkolaskuosoite: 003731730428
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

**Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.
Verkkolaskuosoite: FI3357700520553337
Operaattori: POHJOIS-KARJALAN OSUUSPANKKI (OKOYFIHH)

 

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassatiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: 31730428@scan.netvisor.fi

•Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee ollaeri nimi.
•Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
•PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
•PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
•Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
•Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteidennimeämiseen.

 

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti jaluotettavasti vastaanottajalleen.
Joensuun Edustus jalkapallo Oy
31730428PL
10080020 Kollektor Scan
•Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikämikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
•Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistustavarten.
•Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa