Jippo pelasi sunnuntai-iltana Mikkelin Urheilupuiston hyväkuntoisella luonnonnurmella Kakkosen A-lohkon kärkikamppailun. Ottelussa kohtasivat kaksi tappiotonta joukkuetta, sillä kotijoukkue Mikkelin Palloilijat ei Jipon tavoin ollut vielä hävinnyt ainuttakaan ottelua tämän vuoden sarjassa. Sama trendi jatkui myös tänään, sillä ottelu päättyi lukemiin 0-0 (0-0). Yleisöä 1242.

MP aloitti ottelun hieman Jippo terävämmin, mutta Jippo pääsi hyvin peliin mukaan. MP loi vaarallisimmat hyökkäyksensä vasemmalta, mutta Matti Kohosen ja Joonas Nissisen keskitykset eivät tavoittaneet MP:n vaarallista hyökkääjäparia Denistä ja Lucas Dos Santosia. Jippo oli päästä maalin makuun kulmapotkusta, kun jakson puolivälin tietämillä Tuomo Tolonen jatkoi pallon maalin eteen ja Aapi Helvelahti pääsi kokeilemaan puskua viiden metrin viivalta. MP:n puolustus kuitenkin siivosi.

Jakson merkittävin tapahtuma oli kotijoukkueen kuumana käyneen Lucas Dos Santosin sekoaminen. Dos Santos löi nyrkillä Sauli Kettusta takaraivoon pelin ulkopuolella, joka jäi jostain syystä tuomarikolmikolta huomaamatta. Lienee päivänselvää, että Dos Santos saa tästä älynväläyksestään useamman ottelun pelikiellon. Paikallinen erotuomaritarkkailija on nähnyt videon tapahtuneesta, mutta hän ei kokenut tarpeelliseksi viedä tilannetta eteenpäin!? Jippo tekee tilanteesta protestin.

Toinen jakso oli ensimmäisen kaltainen, sillä MP aloitti jälleen hyvin. Toisella jaksolla maalit olivat lähempänä: Sauli Kettunen pelasti yhden pallon maaliviivalta ja toisessa päässä Aapi Helvelahden pusku läheltä vain hieman yli. Jippo vei ottelun loppua ja pääsi useita kertoja vastustajan linjan eteen ylivoimahyökkäyksiin. Niissä ei onnistuttu ja peli päättyi kenttätapahtumia myötäillen maalittomaan tasapeliin.

Jippo jatkaa otteluitaan viikon päästä lauantaina kotikentällä Kouvolan Susia vastaan. Sarjatilanne: MP 30p, FC Viikingit 25, JIPPO 24p, Reipas 24p ja JäPS 22p.

Avaus: Sorsa; Ti. Tahvanainen, Helvelahti, Åke, T. Tolonen; S. Kettunen; Kahelin, Tainio, Mäkirinne (90+3´ Hellstén), Saarenkunnas (70´ Vainikainen); Nissinen (58´ Swahne).

Vaihdossa: Sokkanen (mv), Koskinen, Kellokumpu