JIPPO pelasi kauden kolmanneksi viimeisen runkosarjaottelunsa sunnuntaina Vantaalla Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan. Ottelu päättyi tiukan väännön päätteeksi maalittomana lukemiin 0-0 (0-0). Yleisöä 218.

Ottelu meinasi alkaa varsinaisella salamamaalilla, kun VJS lähti suoraan aloituspotkusta kohti Jipon maalia. Lopulta Vili Lankisen laukaus 10 metriä maalista päätyi suoraan jälleen Jippo-maalilla nollapelin pelanneen Jirko Sorsan syliin. Ajassa 19 minuutti Lankinen sai toisen paikkansa tismalleen samasta kohtaa, mutta epäonnistunut laukaus lirui maalin ohi. Kokonaisuudessaan tasaisen ensimmäisen jakson Jipon vaarallisin paikka nähtiin ajassa 28 minuuttia, kun Risto Kahelinin voittaman pääpallon seurauksena Toni Tahvanainen pääsi yksin läpi. Kotijoukkueen maalilla hienon ottelun Sorsan tavoin pelannut Elis Rintala torjui Tahviksen vasemman jalan yrityksen. Puolen tunnin pelin jälkeen Jippo sai nopeaan tahtiin kaksi paikan puolikasta: Aleksi Nissinen laittoi Santeri Saarenkunnaksen pystysyötöstä suoraan ilmasta ohi ja Tahvanainen puski Kahelinin keskityksen epäonnistuneesti myöskin ohi. VJS ei alun jälkeen paikoille päässyt, mutta Tahvanainen oli laittaa aivan jakson lopussa Kahelinin keskityksen läheltä maaliin. Pusku meni kuitenkin yli ja maalittomassa tilanteessa tauolle.

VJS otti toisella jaksolla otteen pallollisesta pelistä, mutta Jippo puolusti totutusti hyvin maaliaan. 55 minuutin kohdalla VJS Charles Katashira syötettiin puolittain läpi, mutta Sorsa torjui keskelle suuntautuneen kudin. Minuutti tästä ja ottelun paras maalipaikka kentän toisessa päässä: Tahvanainen syöttää Kahelinin vitosen viivalle nokikkain maalivahdin kanssa, mutta Rintala ottaa komean yhden käden torjunnan. Toisen jakson puolivälissä VJS sai monta erikoistilannetta putkeen, joiden seurauksena Katashira veti saksipotkun vain hieman ohi ja Jippo oli sohia yhden omiinkin. Ajassa 82 minuuttia Aapi Helvelahti putsasi jo maaliin menossa olleen laukauksen. Juuri ennen täyttä aikaa vaihdosta kentälle tullut Liridon Islami pinkaisi Jippo-pelaajan kentällä loukkaantuneena maatessa puolittain läpi, mutta Sorsa torjui jälleen. Islami ehti lyhyestä peliajastaan huolimatta taklailla itselleen kaksi keltaista ja Jippo sai pelata lisäajan ylivoimalla. Tänä aikana Antti Åke syötti pitkästä aikaa loukkaantumisensa jälkeen kentälle palanneen Tommi Tainion puolittain läpi boksiin, muuta puolustus siivosi pallon juuri ennen laukausta. Ottelu päättyi maalittomana tilanteeseen, jossa Åke pääsi laukomaan vastapalloon 16 metristä. Pallo kovaa yli ja tuomari vihelsi kolmeen kertaan.

Tunteikkaassa ottelussa tuli kaikkiaan 10 varoitusta ja yksi ulosajo. Tämä ottelu menee samaan kategoriaan, kun maaliton vierailu Järvenpäässä kesällä: ihme, ettei kumpikaan joukkue tehnyt noista maalipaikoista maalia. Tulos tietää Jipolle sitä, että matkaa sarjaa johtavaan Mikkelin Palloilijoihin on nyt 5 kierrosta ennen sarjan päätöstä 11pistettä. Kaikki matematiikkaa osaavat voivat laskea todennäköisyytemme saada MP kiinni. Ottelut jatkuvat lauantaina kotona Mehtimäen tekonurmella klo 15, vastassa VJS:n tavoin sarjapaikastaan taisteleva Mikkelin Pallokissat.

Avaus: Sorsa; Tykkyläinen, Helvelahti, Åke, T. Tolonen; S. Kettunen; Kahelin, Saarenkunnas (53´ Tainio), Mäkirinne (77´ Vainikainen), Nissinen (71´ Hellstén); To. Tahvanainen

Vaihdossa: Nevalainen (mv), J. Tolonen, Kähkönen