JIPPO pelasi ainakin yli vuoteen viimeisen Ykkösen kotiottelunsa Rantakylän palloiluhallissa lauantai-iltana PK-35:a vastaan. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista olivat päättyneet molempien 0-1 vierasvoittoihin, mutta tämä sarja katkesi kun JIPPO pesi kasvonsa edellisviikon pohjakosketuksen jälkeen. Täysin ansaittu 2-0 voitto tuli Will Inalienin kahdella avausjakson maalilla.

Ottelun avausjakso mentiin JIPPO:n hallinnassa. Punapaidat pitivät enemmän palloa ja saivat luotua vieraita enemmän laadukkaita maalipaikkoja. Avauskympillä punaisille avautui tilaisuuksia maalintekoon Joona Hiltusen antamien erikoistilanteiden kautta, mutta näistä maalivahti Toni Korkiakoskea ei vielä saatu yllätettyä. PK-35 pääsi näiden jälkeen pariin otteeseen vastahyökkäykseen, mutta Jirko Sorsa oli maalillaan itsevarmuus. 20. minuutilla Risto Kahelinin keskitys vasemmalta puolelta löysi Jere Hiltusen pään, pusku meni vähän ohi. Varttia myöhemmin punaiset loivat painetta PK:n maalille. Muun muassa Timo Tahvanainen peippaili itsensä boksissa maalipaikkaan, mutta tämän vieraat vielä kestivät. Hetkeä myöhemmin oikealta tulleen rajaheiton jälkeen Jere Hiltunen keskitti, Tahvanainen sai kosketuksen palloon rangaistusalueella ja lopulta Inalien kävi tökkäämässä pallon tyhjään rysään. Jakson lopulla Jere Hiltunen, Inalien ja Kahelin saivat häirittyä vieraiden pelin avaamista siinä määrin, että Inalien pääsi murtautumaan maalipaikkaan oikealta laidalta. Fantastinen laukaus pienestä kulmasta maalin kattoon ja taukotilanteeksi 2-0.

Toisella jaksolla peli tasoittui hieman ja PK sai pallonhallintaa itselleen. JIPPO-maalia vieraat eivät kuitenkaan saaneet kunnolla uhattua, vaan siirtelivät palloa JIPPO:n muodon ulkopuolella. Keskitykset punapaitojen puolustus siivosi varmasti pois. Sitä vastoin 55. minuutilla Joona Hiltunen pääsi hakemaan etukulmaa sivuvaparillaan, joka kuitenkin kilpistyi pelaajamassaan. 70. minuutilla vieraat olivat lähellä kavennusta, kun Esa Terävä pääsi puskemaan kulmapotkusta. Jikke venytti kuitenkin haamutorjunnan ja maali varjeltui. Muun muassa Jere Hiltusella oli paikka lisätä JIPPO:n johtoa Tahvanaisen upean valelaukauksen päätteeksi vartti ennen loppua, mutta Korkiakoski torjui. Lopun JIPPO puolusti tiiviisti eikä PK päässyt uhkaamaan isommin punaisen johtoa. Näin ansaitut pisteet jäivät Joensuuhun 2-0 lukemin hyvällä esityksellä.

Ykkösen kautta on jäljellä vielä yksi kierros. JIPPO matkustaa viimeiseen otteluun Mikkeliin, jossa vastassa viikon päästä lauantaina on MP. Ottelu alkaa kello 15.00 ja sitä voi seurata suorana Ruutu +:n kautta.