Jippo jatkoi kauttaan vierasottelulla Järvenpään Palloseuraa vastaan. Tasainen ja runsaasti maalipaikkoja sisältänyt ottelu päättyi maalittomasti 0-0 (0-0). Molempien joukkueiden maalivahdit Jipon Jirko Sorsa ja JäPS:n Altti Mäkinen pelasivat upeat ottelut. Yleisöä Järvenpään keskuskentällä 327.

Ottelun ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen lievää hallintaa. Pitkillä palloilla painetta Jipon linjaan luonut JäPS sai luotua jakson aikana useita hyviä maalipaikkoja, joista parhaina mainittakoon Tuure Nummen läpiajo sekä kapteeni Roope Aution pusku aivan jakson lopussa. Molemmat tilanteen selvitti kuitenkin totuttuun tyyliinsä upean ottelun pelannut Jipon maalivahti Jirko Sorsa. Jipon parhaat paikat ensimmäisellä jaksolla olivat Miko Mäkirinteen läpiajo sekä maalinedushässäkkä, jossa Miika Vainikainen ei millään ylettynyt viimeistelemään palloa vitosen viivalta sisään. Jippo oli puoliajalla tyytyväinen tasatulokseen, sillä jakso tuntui vaikealta.

Toinen jakso oli tasainen, jossa Jippo oli maalipaikkojen suhteen niskan päällä. Ensimmäisen vartin aikana Jippo onnistui pitämään pallon pääosin itsellään, ja ryhmitykseen tehdyllä muutoksella saatiin myös JäPS:n vastaisku-uhka ja vaaralliset hyökkäykset pois. Jippo sai kertaalleen pallon myös maaliin, kun komean hyökkäyksen päätteeksi Timo Tahvanainen syötti Toni Tahvanaisen viimeistelemään pallon maaliin. Tilanne liputettiin paitsiona. Tämän jälkeen Jipon kapteeni Antti Åke pääsi tälläämään takatolpalta Tommi Tainion kulmapotkusta, mutta hyvä osuma palloon päätyi epäonnisesti tolppamiehen päähän. Mäkirinne pääsi myös toisella jaksolla nokikkain maalivahti Mäkisen kanssa, mutta JäPS:n maalivahti torjui pallon kulmaksi. JäPS loi toisella jaksolla kaksi maalipaikkaa, joista ensimmäisen boksin sisältä lähtenyt laukaus päätyi Sorsan käsiin ja kulmapotkun niukasti maalin yli puski jälleen Autio. Aivan ottelun lopussa Tainiolla oli loistava tilaisuus viimeistellä Jipolle voitto, mutta laukaus läheltä pamahti ylähirteen.

Lopputulos tuskin tyydytti kumpaakaan joukkuetta, vaikka se tästä viihdyttävästä ottelusta olikin varmaan oikea lopputulos. Ottelu olisi toki voinut päättyi vaikkapa myös esimerkiksi lukemiin 2-2, mutta tällä kertaa maalivahdit saivat tililleen nollapelit. Jipon kautta on pelattu nyt seitsemän ottelua, joista saldona on 11 pistettä kahden voiton ja viiden nolla-nolla -tasapelin (!!!) myötä. Jipon koko joukkueen puolustuspelaaminen antaa joukkueelle mahdollisuuden joka ottelussa voittoon, sillä omiin on kolissut kauden aikana vain kerran. Tästä jatketaan seuraavaan viikkoon, joka kruunautuu Jipon kauden päätapahtumalla: KARJALAISET FUTISFESTARIT järjestetään tulevana sunnuntaina 16.6. klo 14-21 Joensuun Keskuskentällä. Tässä koko perheen ja koko Pohjois-Karjalan jalkapallotapahtumassa Jippo pelaa klo 18.30 Karjalan herruudesta Lappeenrannan PEPO:a vastaan. Tutustu tapahtumaan ja osta lippusi tapahtuman sivuilta TÄÄLTÄ.

Avaus: Sorsa; Ti. Tahvanainen, T. Kettunen, Åke, Helvelahti; S. Kettunen; Vainikainen (46´ Hellsten), Tainio, Mäkirinne (88´ Niemeläinen), Nissinen (69´ Saarenkunnas); To. Tahvanainen.

Vaihdossa: Kaikkonen (mv), T. Tolonen, Päivänurmi