Jippo pelasi otteluruuhkansa viimeisen ottelun tänään sunnuntaina, kun vastustajaksi asettui Kakkosen C-lohkon Iisalmen Pallokerho -37. Ottelu päättyi vieraiden voittoon lukemin 1-2 (1-1). Jipon maalin teki pilkulta Miika Vainikainen, vierailta osuivat Viljami Aittokoski ja Ali Al-Musawi.

Ottelu oli tasainen vääntö, jossa vierasjoukkue käytti surutta Jipon omat virheet hyväkseen ja vei voiton. Ottelun ensimmäisellä jaksolla parhaat maalipaikat tulivat ottelun alussa Risto Kahelinille ja Niko Niemeläiselle, mutta molempien laukaukset ohi. Ajassa 24 minuuttia Jippo avasi kuitenkin maalihanat kun Miika Vainikaista rikottiin rangaistusalueella pilkun arvoisesti. Mies itse laukoi pallon maaliin. Jakson lopussa Jippo syötti keskikentältä harhan ja PK:n hyökkääjä Viljami Aittokosken läpiajoon ja hän sijoitti pallon varmasti ohi Jirko Sorsan. PK-37 loi tämän lisäksi yhden vaarallisemman paikan, mutta pallo Sorsan torjunnasta yli maalin.

Toinen jakso oli pelillisesti ensimmäisen kaltainen, parhaat maalipaikat loi jälleen kotijoukkue. Kahelin oli päästä sorkkimaan pallon sisään kulmapotkusta, mutta PK:n maalilla viime kauden C-lohkon parhaaksi maalivahdiksi valittu Ville Kosonen piti maalinsa puhtaana lisäosumilta. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 88 minuuttia, kun Jipon alakerta vapautti harhasyötöllään Ali Al-Musawin kiertämään vastaantulleen Nuutti Kaikkosen ja sijoittamaan pallon tyhjään maaliin. Teemu Hallikainen pääsi vielä lopussa vapaaseen vetopaikkaan boksin sisältä ollessaan puolittain läpi, mutta veto karkasi taivaan tuuliin. Ottelu päättyi näihin 1-2 -lukemiin.

Vastustaja rankaisi tänään Jipon omista virheistä. Jipolla oli laadukkaita maalipaikkoja lisäosumiin, mutta tänään ei osuttu. Ottelussa oli havaittavissa selkeä tasonnosto KuFu-kamppailuun, mutta parantamisen varaa jäi silti paljon. Nyt joukkue treenaa kevyemmin seuraavat päivät ja odottaa vesi kielellä Cupin pelipäivän varmistumista. Vastustajaksi on siis varmistunut Kakkosen B-lohkon FC Espoo, ottelu on Espoon kotiottelu.

Avaus: Sorsa (46´ Kaikkonen); Hyttinen, Åke, T. Kettunen, Helvelahti; Kahelin (70´ Häkki), Vainikainen (30´ Koskinen), Tainio (46´ Saarenkunnas), S. Kettunen (70´ Harakka), Nissinen; Niemeläinen (45´ Hallikainen)