Jippo pelasi kauden viimeisen runkosarjaottelunsa tänään lauantaina Helsingin Vuosaaressa Heteniityn kentällä FC Viikinkejä vastaan. Ottelun voitti kotijoukkue Viikkarit lukemin 2-1 (0-0), Jipon maalin teki Santeri Saarenkunnas ja kotijoukkueelta osuivat Ayuub Abdi ja Julius Remes. Yleisöä 133.

Ottelun ensimmäinen jakso oli yksi Jipon kauden parhaista puoliajoista, mutta myös siinä mielessä kautta kuvaava, ettei palloa saatu maaliin. Jippo pääsi laukomaan yli kymmenen kertaa, mutta kotijoukkueen maalilla Sam Jammeh torjui parhaatkin yritykset. Santeri Saarenkunnas nousi ahnaasti kaksi kertaa boksiin päättämään keskityksiä, joista ensimmäisen puskun ja toisen oikean jalan yrityksen Jammeh selvitti vaivoin. Jälkimmäisestä tullut jatkopallo tuli suoraan Toni Tahvanaisen jalkaan, mutta ei maalia. Tahvanainen pääsi kokeilemaan vitosen nurkalta laukaustaan, mutta pallo sivuverkkoon. Myös Tainio pääsi kokeilemaan samasta paikkaa, mutta ei tulosta. Viikingeillä ei ollut ensimmäisellä jaksolla yhtään laukausta.

Toinen jakso oli tasainen maalipaikkojen suhteen. Viikkarit sai Jipon pallollisen pelaamisen kuriin ja tuli peliin mukaan, ja otti siitä myös otteen jakson alussa tulleella Ayuub Abdin johtomaalilla kulmapotkusta. Jippo pääsi tasoittamaan ottelun ajassa 59 minuuttia, kun Risto Kahelin keskitti hyvän painostuksen päätteeksi pallon takatolpalle suoraan Saarenkunnaksen päähän. Viikingit sai lisää vauhtia kentälle sisään tulleen Cheikh Touren myötä ja vain minuutti tästä syntyikin ottelun voittomaali. Viikkarien pelaajat Julius Remes ja Joel Paatelainen törmäsivät toisiinsa kaatuen maahan boksin rajalle, tämän jälkeen Jippo lopetti heidän huomioimisen ja yllättäen samaan aikaan lähtenyt keskitys tavoittikin Remeksen. Pallo rinnalla alas ja pallo maaliin. Jipon viimeinen 10 minuuttia oli vahva, mutta pallon pitämisestä huolimatta Jippo ei saanut murrettua Viikkarien loppusumppua.

Tappio oli Jipon kauden toinen. Tappiosta huolimatta Jippo sai pitää runkosarjan kakkostilan, ja pääsee näin ollen pelaamaan kaksi kertaa kotikentällä Top4-vaiheen jatkopelejä. Viikon päästä kohdataan kotona Järvenpään Palloseura, siitä viikko ja Mehtimäelle tulee FC Viikingit. Kausi päättyy vieraissa la 26.10. jo nousun varmistanutta Mikkelin Palloilijoita vastaan.

Avaus: Sorsa; Tykkyläinen, Helvelahti, Åke, T. Tolonen; S. Kettunen; Kahelin, Tainio, Saarenkunnas (64´ Mäkirinne), Nissinen (82´ Vainikainen); To. Tahvanainen (76´ Kähkönen)

Vaihdossa: Nevalainen (mv), Hellstén, J. Tolonen