Jippo pelasi Nousukarsintasarjan ensimmäisen ottelunsa lauantaina Rantakylän Liikuntahallissa Järvenpään Palloseuraa vastaan. Ottelu päättyi Jipon voittoon murskalukemin 8-1 (2-1). Jipon maalit 2x Tommi Tainio, 2x Aleksi Nissinen, 2x Miko Mäkirinne, Aapi Helvelahti ja Henrik Hellsten. Vierailta osui Tuure Nummi. Yleisöä 118.

JäPS siirtyi ottelussa 1-0 johtoon rangaistuspotkusta ajassa 12min. Jipon toppari Antti Åke taklasi JäPS-hyökkääjän nurin ja Tuure Nummi laukoi pallon varmasti verkkoon. JäPS sai tämän jälkeen useita kulmapotkuja, mutta Jippo selvitti ne kaikki. Jippo otti pelistä vähitellen otteen itselleen ja alkoi luomaan hyökkäyksiä molempien laitojen kautta. Tommi Tainio laukoi kaksi samankaltaista maalia, jotka molemmat syötettiin oikealta laidalta Aleksi Nissisen ja Tuomo Tolosen toimesta. Tainio laukoi molemmat maalinsa yhdellä kosketuksella kovaa riman alle, eikä vieraiden maalivahti Tommi Tynkkynen ehtinyt laittaa käsiään väliin. Tauolle suhteellisen tasaisen jakson jälkeen maalin johdossa.

Toinen jakso olikin sitten melkoinen selkäsauna. Jippo teki ensimmäisen osumansa heti ensimmäisestä hyökkäyksestään, kun Miika Vainikainen syötti Aleksi Nissisen viimeistelemään laidalta pallon etukulmasta maaliin. Ottelu muuttui ajassa 60min, kun vieraiden Mosawer Ahadi puski päällään Nuutti Tykkyläistä päähän jälkitilanteessa ja otti itselleen ansaitun punaisen kortin: surkea suoritus. Jippo otti yhden miehen ylivoimalla pelin täysin haltuun ja latoi viimeisen puolen tunnin aikana viisi maalia, paikkoja oli useampaankin osumaan. Aleksi Nissinen viimeisteli illan toisensa murtautumalla boksiin ja sijoittamalla jälleen etukulmaan. Tämän jälkeen kentälle vaihdettu Henrik Hellsten käytti samaa reseptiä lähes identtisellä osumalla. Toppari Aapi Helvelahti laukoi oikealla jalallaan pomppimaan jääneen kulmapotkun maalin vasempaan sivuverkkoon. Kaksi viimeistä osumaa viimeisteli vaihdosta sisään tullut Miko Mäkirinne ja selkäsauna oli 8-1 -tuloksen myötä valmis.

JäPS:n valmennus onnistui ”riisumaan Jipon täysin aseista” edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Mehtimäellä elokuussa, ottelu päättyi silloin tasan 0-0. Tänään puolestaan Jippo taisi käyttää päätään ainakin hieman JäPS:in pelaajia paremmin, sillä ottelu päättyi Jipon voittoon 8-1. Jippo jatkaa sarjassa toisena 3p FC Viikinkien edellä, joka onkin Jipon seuraava vastustaja viikon päästä la 19.10. klo 13 Mehtimäen tekonurmella (alustava pelipaikka, voi siirtyä vielä halliin).

Avaus: Sorsa; Tykkyläinen, Helvelahti, Åke, T. Tolonen; S. Kettunen; Kahelin (62´ Turunen), Tainio, Saarenkunnas, Nissinen (77´ Hellsten); Vainikainen (66´ Mäkirinne)

Vaihdossa: Nevalainen (mv), Kähkönen, Päivänurmi, J. Tolonen