fbpx

TALOUS 2023 – seminaari

Haluatko tietää mihin suuntaan maailman talous on menossa ja miten se vaikuttaa Suomeen tällä hetkellä? Mihin kaikkeen kannattaa sijoittaa tulevina vuosina? Miten informaatiolla vaikutetaan nykyaikana? Tule kuulemaan, mitä sinun on tehtävä, että pärjäät tulevaisuuden taloustilanteessa, haasteissa ja kilpailussa”

JIPPO järjestää korkeatasoisen Talous2023 – iltapäiväseminaarin Joensuun Tiedepuistolla Temple of Challenge -tilassa torstaina 24.11.2022 klo 12-15. Seminaarilippu sisältää tapahtuman ohjelman ja kahvittelun lisäksi lounaan, joka tarjoillaan ennen seminaarin alkua klo 11-12. Seminaarilipun hinta on 199€ (+ alv 24%)/kpl. Yksittäiset seminaariliput pääset ostamaan suoraan alla olevasta linkistä. Yli neljän (4) seminaarilipun tilauksissa, ota yhteyttä Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanaiseen (puh. 050 5622 066, timo.tahvanainen@jippo.fi). Ole nopea, sillä seminaaripaikkoja on rajoitetusti! Viimeinen ilmoittautumispäivä seminaariin on pe 18.11.2022 tai niin pitkään kun lippuja riittää.

Lue alempaa lisää seminaarista tai ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi.

Mihin tämä maailma on menossa 2023?
Jarno Limnell, Innofactor Oyj, toimitusjohtaja

Jarno on Kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa ja dosentti kolmessa muussa yliopistossa. Hän on myös Innofactor Oyj:n kyberturvallisuusjohtaja sekä Maailmantalousfoorumin asiantuntijaverkoston jäsen. Jarno on varmasti monelle hyvinkin tuttu henkilö kommentoimassa televisiossa ja mediassa Ukrainan sodan käänteitä ja vaikutuksia eri maiden talouteen.

Mitä tiedossa seminaarissa: ”Elämme poikkeuksellista ajanjaksoa, jossa asiat ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Miten varautua tulevaan vuoteen ja mitkä ovat tärkeimmät asiat huomioonotettaviksi? Entä mitä jokaisen tulisi tässä hetkessä tehdä?”

Maailman talous 2023 ja vaikutukset Suomeen
Pääekonomisti Reijo Heiskanen, OP Ryhmä

Reijo Heiskanen toimii OP Ryhmän pääekonomistina. Tehtävässään hän vastaa taloudellisen toimintaympäristön analysoinnista ja ennustamisesta. Hänellä on pitkä kokemus ekonomistin tehtävistä rahoitussektorilla.

Reijo Heiskanen paneutuu esityksessään ajankohtaiseen taloustilanteeseen ja talouden näkymiin ja nostaa esille juuri nyt keskeisiä teemoja. Hänen kommenttejaan voit seurata myös Twitterissä nimellä @Reiskanen.

Sijoitusstrategia 2023, LähiTapiola Varainhoito Oy
Jyrki Mäkelä, Lähitapiola varainhoito Oy, johtaja

Jyrki Mäkelä on toiminut sijoitusalalla jo vuodesta 1988 lähtien usean eri yrityksen tehtävissä niin sijoitusanalyytikkona, portfolio managerina kuin toimitusjohtajana. Nykyisin hän toimii Lähitapiola Varainhoito Oy:n johtajana päättävässä roolissa yrityksen ratkaisuissa sijoitussalkun osalta. Esityksessään Jyrki käy läpi sijoitusmarkkinoiden näkymiä vuoden 2023 osalta.

Informaatiolla vaikuttamisen mahdollisuudet – Miten voitat pelin aina uudestaan?
Janne “Rysky” Riiheläinen, Markkinointitoimisto Tovari

Janne “Rysky” Riiheläinen on Markkinointitoimisto Tovarin copywriter, jolla on neljännesvuosisadan kokemus mainonnan ja markkinoinnin suunnittelusta. Tällä hetkellä hän työskentelee myös osa-aikaisesti Aalto-yliopiston kyberturvallisuushankkeessa.

Riiheläinen on myös tietokirjailija ja yksi maan johtavia informaatiovaikuttamisen asiantuntijoita, kouluttaen erilaisia tahoja ymmärtämään nykyisen mediaympäristön tilaa oman toimintansa kannalta. Tällä hetkellä Riiheläinen kolumnoi turvallisuuspolitiikasta Yleisradiossa, Demokraatissa ja Ulkopolitiikka-lehdessä.

Tapahtumassa “Rysky” tulee puhumaan sijoittajien ja päätöksentekijöiden näkökulmasta ja kuulijat oppivat mm. miten heidän päätöksiinsä vaikutetaan ja miten he voivat vaikuttaa asiakkaidensa päätöksiin. “Rysky” kertoo myös algoritmin merkityksestä meidän päätöksentekoon.

Seminaarin ohjelma to 24.11.2022 klo 11-15.30

11:00 – 11:45 Lounas
12:00 – 12:05 Seminaarin avaus
12:05 – 12:50 Toimitusjohtaja, professori Jarno Limnell, Innofactor Oyj: Mihin tämä maailma on menossa 2023?
12:50 – 13:35 Pääekonomisti Reijo Heiskanen, OP Ryhmä: Maailman talous 2023 ja vaikutukset Suomeen
13:35 – 14:20 Johtaja Jyrki Mäkelä, LähiTapiola Varainhoito Oy: Sijoitusstrategia 2023
14:20 – 15:00 Viestinnän asiantuntija, Janne “Rysky” Riiheläinen, Markkinointitoimisto Tovari: Informaatiolla vaikuttamisen mahdollisuudet – Miten voitat pelin aina uudestaan?
15:00 – Kahvitarjoilu ja seminaarin päätös

Puheenvuorojen pituus noin 30min, jonka jälkeen varattu 10-15min aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Seminaarin hinta, lipunmyynti ja tiedustelut

Hinta
199€ (+ alv 24%)/kpl. Seminaarimaksu sisältää lounas-ja kahvitarjoilun.

Tiedustelut ja isommat, useamman seminaarilipun tilaukset
Timo Tahvanainen (Jipon toiminnanjohtaja), puh. 050 5622 066, timo.tahvanainen@jippo.fi

Aiemmat Jipon järjestämät seminaarit Joensuussa

Myös aiemmat Jipon järjestämät seminaarit ovat olleet suosittuja. Katso alla olevista kuvista aiemman seminaarin tunnelmia!

Tapahtuman mahdollistavat: