fbpx

#TuePaikallista – kampanja

Koronavirusepidemia on laittanut maailman sekaisin ja urheiluseurat ahdinkoon. Haastava on valitettavasti myös meidän oman seuran JIPPO:n tilanne. Yhteistyökumppanuuksien myynti oli epidemiaan asti hyvässä vauhdissa, mutta nyt hankaloitunut varainhankinta uhkaa jättää meidät tämän vuoden tavoitteesta. Lisäksi keväälle suunniteltu Kasvu2020-foorumi siirtyy näillä näkymin syksylle, joten siitä tulevat tulot eivät näy seuran kassassa ennakkosuunnitelmien mukaisesti. Toiveissa on, että pääsemme avaamaan seuran jäätelökioski- ja katujunatoiminnan viimeistään kesäkuussa, jotta niistä budjetoidut tulot tukevat seuran toimintaa suunnitellusti. Yhtälö on siis tällä hetkellä epävarma, joten meidän on tehtävä toimenpiteitä varmistaaksemme seuran toiminnan jatkuminen.

Yllä kerrottu tilanne tuo Jipon toimintaan haasteita, joista aiomme kuitenkin selvitä! Seuran johtokunta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa on sopinut erilaisista säästötoimista ja myös lisätulojen hankkimiskeinoista. Säästötoimenpiteenä joudumme muun muassa keskeyttämään pelaajapalkkioiden maksamisen siihen asti, kun koronavirusepidemia rajoittaa jalkapallotoiminnan normaalia pyörittämistä. Tulonhankkimiskeinojen osalta katse kääntyy myös teidän, Jipon seuraajien ja kannattajien, suuntaan. Alla löydätte erilaisia seuratukimuotoja, joilla voitte olla mukana varmistamassa seuran jatkuvuuden. Otamme myös uusia ideoita vastaan tässä haastavassa tilanteessa lisätulojen hankkimiseen.

JIPPO kantaa vastuuta myös paikallisten yritysten ja riskiryhmien hyvinvoinnista

Oman toiminnan turvaamisen lisäksi kannamme huolta paikallisen yritysmaailman ja koronaviruksen riskiryhmän ihmisten pärjäämisestä. JIPPOn talous on merkittävissä osin riippuvainen paikallisten yritysten taloudellisesta hyvinvoinnista ja siitä johtuen JIPPO tarjoaaapua tarvitseville yhteistyökumppaneiden lisäksi kaikille Pohjois-Karjalan alueen PK-yrityksille mahdollisuuden käyttää hyväksi seuran digitaalisia alustoja ja uutiskirjettä veloituksetta yhdessä sovitulla tavalla koronaviruspidemian aikana. Toivottavasti tällä tavalla voimme tuoda entistä enemmän esiin, että nyt on aika tukea paikallista toimintaa!

Yhteiskuntavastuullisuus on tullut osaksi JIPPOn DNA:ta. JIPPO Joensuun edustusjoukkueen pelaajat ja taustat ovatkin aloittaneet tarjoamaan koronavirusepidemian riskiryhmille apua kaupassakäynti- ja muihin hakutehtäviin Joensuussa. Apu on tällä hetkellä erittäin tärkeää, koska juuri riskiryhmän ihmisiä halutaan suojella tämänhetkisten määräysten avulla. JIPPO:n riskiryhmätoiminnan apujoukko on reilut 20 henkeä ja seura jatkaa aputoimintaansa niin pitkään kuin on koronavirusepidemian takia tarvetta. Avuntarvitsijoita ilmoittautuu koko ajan lisää, joten toimintamme kasvaa jatkuvasti. Kaikille avun tarvitsijoille pyritään nimeämään henkilökohtainen avunantaja, joka toimii hänen kanssaan koko koronaepidemian ajanjakson ajan. Toiminta on riskiryhmään kuuluville ilmaista.

Nyt jos koskaan tarvitaan JIPPOn ”Asenne punaisella”-mentaaliteettia kaikilta yhdessä. Sen voimalla olen varma, että me pääsemme tämän hankalan ajanjakson yli voittajina, yhdessä ja entistä vahvempina!

-Timo Tahvanainen, JIPPO toiminnanjohtaja ja pelaaja #7-

KATSO ALTA SEURATUKIMUODOT JA OSALLISTU KAMPANJAAN

Seuratukimuodot

Valitse itselle sopivin muoto tukea!

Pelipaitojen huutokauppa

Pelipaitojen huutokauppa

Kausikortit ja pääsyliput

Kausikortit ja pääsyliput

Seuratuotteet

Seuratuotteet

"Miksi JIPPO merkitsee  - tutkimusmatka urheiluseuran sieluun" -juttusarja

"Miksi JIPPO merkitsee - tutkimusmatka urheiluseuran sieluun" -juttusarja

Riskiryhmäapu

Alla kuvia ja videoita riskiryhmän apureissuilta meidän seuran apujoukoilta!

JIPPOn riskiryhmäavun toimintaa tukemassa: