JIPPO pelasi harjoituskauden 13:nen ja viimeisen ottelunsa, kun se kohtasi farmijoukkue Lehmon Pallon eilen sunnuntaina. Ottelu päättyi Jipon voittoon maalein 8-2 (5-1). Jipon maalit tekivät Miko Mäkirinne kolmesti, Aapi Helvelahti kahdesti, Santeri Saarenkunnas, Risto Kahelin ja Teemu Hallikainen.

Ottelun alku oli Jipolle vaikea ja LehPa oli ensimmäisen 10 minuutin aikana parempi joukkue. Jippo oli vaikeuksissa omassa päässä kolmeen otteeseen, ja näistä yhdestä LehPa rokotti Jipon sopimuspelaaja Väinö Häkin siirtäessä tolpasta kimmonneen pallon ohi Jipon maalilla pelanneen Nuutti Kaikkosen. Tämän jälkeen Jippo otti kuitenkin odotetusti kuskin paikan ja alkoi laittaa palloa maaliin. Jipon vahvuuteen palannut Miko Mäkirinne teki ensimmäisen osuman karattuaan läpi, Aapi Helvelahti tuikkasi läheltä Kahelinin keskityksen sisään, sekä karkasi myös Tommi Tainion loistavasta syötöstä läpiajoon siirtäen Jipon kahden maalin johtoon. Risto Kahelin ja Santeri Saarenkunnas tekivät jakson loppuun vielä maalit mieheen ja näin ottelun voittaja oli käytännössä selvillä jo puoliajalla.

Toisella jaksolla Jippo harjoitteli alussa prässiään, minkä myötä peliä käytiin jakson ensimmäiset 15 minuuttia LehPan päädyssä. Vaihdosta kentälle tullut Teemu Hallikainen tarjoili toisen jakson aikana tukun laatupalloja maalille, joista yhdestä Mäkirinne puski illan toisensa. Myös Hallikainen itse sijoitti vasurillaan yhden pallon maalin takakulmaan. Ottelun viimeinen maali oli Timo Tahvanaisen ja Mäkirinteen yhteispelin tulos – maalintekijänä hattutempun viimeistellyt Mäkirinne. LehPa onnistui jakson aikana myös kavennuksessaan, joten ottelu päättyi 10 maalin jälkeen perinteisiin futislukemiin 8-2.

Jippo pääsi pelaamaan vahvalla avauskokoonpanolla, mutta vähillä vaihtomiehillä. Loukkaantumisen vuoksi ottelu jäi väliin Jirko Sorsalta, Niko Niemeläiseltä, Oskari Koskiselta, Tuomo Toloselta ja Arttu Hyttiseltä. Loput sopimuspelaajat pelasivat LehPa:n riveissä. Talven aikana Jipolla oli yhteensä 13 ottelua, mikä mahdollisti eri asioiden harjoittelun parhaassa mahdollisessa tilanteessa, eli pelissä. Kun sarjakausi alkaa vajaan kahden viikon päästä, niin jokaisessa ottelussa on jatkossa yksi iso teema – voittaminen.

Avaus: Kaikkonen (Erkka Oikarinen, Jipon B-jun.); Tahvanainen, T. Kettunen, Åke (46´ Vainikainen), Helvelahti; S. Kettunen; Kahelin (46´ Hallikainen), Tainio, Saarenkunnas, Nissinen; Mäkirinne.