Kausikortit voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

Yhteistyökumppanit

Kauden 2019 yhteistyökumppanuudet nyt myynnissä!

Jipon kautta tehtävä yhteistyö tuo yrityksiä lähemmäksi asiakkaitaan. Lähtökohtana on toteuttaa kumppanin tarveita ja tavoitteita tukevia ratkaisuja, joissa tutkitun kohderyhmämme avulla pystymme kohdistamaan toimenpiteitä tarkemmin. Innovatiivisilla yhteistyön aktivoinneilla pyrimme tilanteeseen, jossa kaikki yhteistyön osapuolet (kumppani, seura ja tavoiteltu kohderyhmä) voittavat yhteistyössä. Liittymällä Jipon yhteistyökumppaniksi yritys pääsee mukaan noin 100 yhteistyökumppanin verkostoon ja osaksi kasvavaa Pohjois-Karjalaista jalkapalloyhteisöä, joka liikuttaa Joensuun lähialueella jo nyt noin 1500 lisenssipelaajaa.

Jos kiinnostuit ja haluat jutella tarkemmin yhteistyöstä, ota yhteyttä

Timo Tahvanainen
Jippo Ry. Toiminnanjohtaja
puh. +358 50 5622 066
timo.tahvanainen@jippo.fi

REFERENSSIT:

”Seura on aidosti kiinnostunut molempia osapuolia hyödyttävästä kumppanuudesta. Toiveitamme on kuunneltu hienosti ja yhteydenpito on toiminut mutkattomasti.”

Hanna Plosila, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Lähitapiola Itä

”Ne asiat mitkä ollaan yhteistyösopimuksessa sovittu, ovat toteutuneet juuri sellaisena. Jipolla on positiivinen draivi ja tekemisen meininki tällä hetkellä. Tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Olosuhteet parantuu ja omista junioreista tulee pelimiehiä.”

Mika Vähäniitty, yrittäjä, JetSet Bar

Punamustaverkosto

Pääyhteistyökumppanit

Kumppanit

Partner-kumppanit

Tukija-kumppanit

Hattutemppu-kerho

Plussa-kerho

Tukija-kerho