fbpx

Joensuun kesäinen suurtapahtuma Ilosaarirock kolkuttelee jo oven takana, mutta ennen sitä on JIPPO:lla vielä edessään tärkeä Kakkosen ottelu. Huomenna keskuskentälle saapuu sarjassa kolmantena oleva FC Futura, joka voitti joukkueiden ensimmäisen keskinäisen kamppailun maalein 3-2.
JIPPO:n edellisen ottelun lopputulos muuttui viikolla, kun alunperin lukemiin 2-2 päättyneen ottelun lopputulos muutettiin JIPPO:n voitoksi maalein 3-0. Syynä tuloksen muuttamiselle oli se, sarjajumbo FC Myllypuro oli peluuttanut ottelussa pelikiellossa ollutta pelaajaa. Joka tapauksessa kaksi lisäpistettä kelpaavat JIPPO:lle, ja voittamalla perjantaisen ottelun on joukkueella jälleen mahdollisuus kiivetä putoamisviivan yläpuolelle. Kaikki mahdollisuudet siihen ovat olemassa, sillä JIPPO:n vire on viime aikoina ollut varsin hyvä, ja joukkueiden välinen ensimmäinen ottelukin oli erittäin tasainen. Edellisen kohtaamisen jälkeen JIPPO on pelannut kertaalleen kaikkia joukkueita vastaan, ja ainoa tappio tuli sarjakärki Klubi 04:lle,
JIPPO:n pelaajatilanne näyttää huomattavasti valoisammalta kuin viikko sitten, sillä pelikiellot on kärsitty ja loukkaantumistilannekin on paranemaan päin. Näin Mark Dziadulewicz pääsee valitsemaan avauskokoonpanonsa runsaista vaihtoehdoista. Tervetuloa seuraamaan jännittävää Kakkosen kamppailua Joensuun keskuskentälle!
 
JIPPO – FC Futura pe 17.7. klo 18:30, Joensuun keskuskenttä.
Liput: 12/10/8 € (opiskelijat, eläkeläiset)
Ilosaarirockin lippua tai ranneketta näyttämällä 50 % alennus lippujen hinnoista.