fbpx

Tervehdys kaikille,

Jalkapallokausi lähenee loppuaan, ja kuten monena vuonna aiemminkin se tarkoittaa, että JIPPO taistelee noususta kauden suurimpien yleisömäärien edessä – ja näin näyttää käyvän myös tänä vuonna! Tänä syksynä Ykkösliigan viimeisellä kierroksella on mahdollisuus saavuttaa jotain, mitä pohjoiskarjalaisessa jalkapallossa ei ole koskaan koettu: liigakarsinnat ja sitä kautta kaksiosainen taistelu Veikkausliigaanoususta Veikkausliigan toiseksi viimeistä joukkuetta vastaan. Tämä on asia, jonka takia itse tulin aikoinaan kaudelle 2018 takaisin Joensuuhun ja JIPPOon: unelma pohjoiskarjalaisesta joukkueesta jalkapallon pääsarjassa.

Voidaan sanoa, että jos Englannin Valioliigan nousukarsintapeli on taloudellisesti maailman arvokkain yksittäinen ottelu, niin Veikkausliigakarsinta lienee ainakin yksi Suomen arvokkaimmista yksittäisistä otteluista. Pelkkä Veikkausliigapaikka tuo sarjaan osallistuville seuroille useiden satojen tuhansien eurojen tienestit heti kättelyssä. Ei mennä kuitenkaan asioiden edelle, vaan pelataan Ykkösliigakausi loppuun, voitetaan oma päätöskierroksen ottelu ja sysätään kaikki paine länsirannikolle FF Jaron niskaan. Kaikki näkivät muutama viikko sitten Mehtimäellä, että FF Jaron päätöskierroksen vastustaja SalPa ei ole huono joukkue ja yllättäviä asioita voi tasaisessa sarjassa tapahtua, kuten olemme kauden aikana nähneet.

Kävipä viimeisellä kierroksella miten tahansa, kaikkien aikojen JIPPO-joukkue ansaitsee viimeisellä kierroksella Mehtimäellä ison yleisön lisäksi kaiken kannustuksen ja tuen, sillä kausi on ollut ennen näkemätön menestys. Varmista siis paikkasi ostamalla liput ennakkoon ja vältä jonot ottelupäivänä lipunmyynnissä, näin helpotat myös seuran työtä tapahtumajärjestäjänä.

“Viisi minuuttia pelikellossa, FF Jaro on jäämässä tasoihin Pietarsaaren Keskuskentällä ja JIPPO tekee johtomaalin – Mehtimäen yleisö repeää…” Oletko sinä paikalla näkemässä ja kokemassa, jos JIPPO etenee lauantaina historiallisesti Veikkausliigan nousukarsintoihin? Nähdään Mehtimäellä Ykkösliigan päätöskierroksen jännittävässä tunnelmassa!

Futisterveisin

Timo “Tinke” Tahvanainen

JIPPO – SJK Akatemia lauantaina 19.10.2024 klo 16, Mehtimäki
OTTELULIPUT