JIPPO reissasi toista kertaa tällä kaudella kauas Poriin, jossa vastassa oli myös tiukasti putoamista vastaan taisteleva MuSa. Molemmille joukkueille kelpasi ottelusta vain ja ainoastaan voitto putoamiskamppailussa. Keltapaidat onnistuivat ensin maalinteossa, mutta MuSa poistui ottelusta voittajana.

MuSa oli siirtyä ottelussa avausminuutilla johtoon, kun se hyökkäsi oikealta. Jyri Niemen keskitys tuli matalana JIPPO:n maalin eteen, mutta kaksi maalia tehnyt Fared Sadat ei saanut jalkaa väliin. JIPPO sai ensimmäisen kulmapotkunsa 7. minuutilla MuSa-maalilta katsottuna oikealta. Joona Hiltusen antama pallo tuli vaarallisesti etutolpalle, josta se jäi pyörimään flipperipalloksi maalin eteen. Lopulta Risto Kahelin koski palloon viimeisenä ennen kuin se ylitti maaliviivan ja ”Rise” pääsi juhlimaan kauden avausmaaliaan. 384 minuutin mittaisen maalittoman ajan putki näkyi koko joukkueen tuuletuksissa. Hetken päästä Joona antoi uuden vaarallisen kulman samalta puolelta, mutta tämä pallo ei aivan kiertänyt takanurkkaan. Jakson edetessä MuSa sai enemmän otetta pelistä, mutta JIPPO puolusti paria porilaisten saamaa maalipaikkaa lukuun ottamatta tiiviisti. 43. minuutilla isäntien Juho Heikkinen sai tilaa vasemmalla puolella rangaistusalueen reunalla. Tarkka laukaus takakulmaan ja peli 1-1 juuri ennen taukoa.

MuSa hallitsi toisen jakson alkua. 59. minuutilla Jirko Sorsa otti komean torjunnan, kun Sadat pääsi kokeilemaan lähietäisyydeltä. 10 minuuttia myöhemmin oikealta puolelta tuli keskitys rangaistusalueelle ja tällä kertaa Sadat pääsi palloon käsiksi siinä määrin, että pallo löysi tiensä Sorsan selän taakse. Tämän jälkeen JIPPO luonnollisesti nosti prässiään ja otti pallonhallinnan itselleen. Väyliä kunnon maalipaikoille oli kuitenkin hankalaa löytää eikä tasoitusmaalia saatu aikaan. Pallon menetyksen seurauksena 86. minuutilla MuSa iski vielä kerran vastahyökkäyksestä, peli 3-1:een ja näin pisteet jäivät Poriin.

”Tosi iso pettymys. Tänään oli kaksi samanlaisella pelisuunnitelmalla olevaa joukkuetta, molemmat halusi suoraviivaisesti pelata ja kyllä me oltiin siinä tänään huonompia. Alku meillä oli positiivinen varsinkin siihen maaliin asti -tapeltiin palloista, voitettiin kakkospalloja ja saatiin sitä kautta painetta luotua. Sitten MuSa petrasi siinä, eikä pystytty lyömään vastaan. Oli kova vääntö ja tiedettiin että sitä se tulee tänään olemaan. Loppuun asti totta kai taistellaan, mutta kyllä tämä peli oli se, mistä haluttiin pisteet ottaa” maalintekijä Kahelin sanoi pelin jälkeisessä Ruutu +:n haastattelussa.

Kautta on jäljellä kolme ottelua, joista seuraava pelataan viikon päästä sunnuntaina Rantakylän liikuntahallissa. Vastassa kello 15.00 alkavassa ottelussa on HJK Klubi 04. Tervetuloa kannustamaan JIPPO voittoon!

Varoitukset: Je. Hiltunen 75’, Sorsa 90’

Seuraava ottelu: JIPPO-HJK Klubi 04 – Sunnuntai 10.10. klo 15.00 – Rantakylän liikuntahalli