fbpx

Viime vuonna Kakkosen ja Ykkösliigan karsinnan yhteensä 25 ottelussa seitsemän kertaa osunut punamustien hyökkäyspään pelaaja Janne Partanen on tehnyt Kolmosessa pelaavan FC Espoon kanssa kauden loppuun ulottuvan lainasopimuksen. Lainan kestoa voidaan tarkastella vielä kauden mittaan, mikäli JIPPOn pelaajatilanne niin määrää.

Päävalmentaja Mikko Hallikainen avaa tarkemmin Partasen lainan tilannetta.

– Henkilökohtaisista syistä johtuen Janne joutui palaamaan toistaiseksi perheensä luo Espooseen. Yhteisten keskustelujen pohjalta katsoimme yhdessä tässä tilanteessa on kaikille olevan parempi se, että Janne saa rauhassa keskittyä futiksen ohella muihin tärkeisiin asioihin Espoossa. Samalla Janne pääsee pelaamaan ja harjoittelemaan siellä. Laina on kauden loppuun saakka ulottuva, mutta se voidaan keskeyttää mikäli tilanne muuttuu. Jannelle haluan henkilökohtaisesti ja joukkueen puolesta toivottaa kaikkea hyvää ja täällä me odotamme sitten sinua takaisin, kun aika on oikea!

Viime kaudella Partanen murtautui vakuuttavasti JIPPOn avauskokoonpanoon. Seitsemän Kakkosen maalin lisäksi Partanen osui keväisessä Suomen Cupin ottelussa FC Lahtea vastaan. Partasen itsensä mukaan alkuvuoden haasteellisen tilanteen takia tähän paikkaan kevyempi panos jalkapallon suhteen on paikallaan ja paras ratkaisu on FC Espoon riveihin siirtyminen.

– JIPPOa haluan kiittää asian ymmärtämisestä. Kiitos kuuluu niin valmennusjohdolle kuin seuran muillekin toimihenkilöille. Omalta osalta joukkueen auttaminen jatkuu tällä hetkellä etelästä käsin, mutta koskaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo. Kannattajille haluan osoittaa vielä erityisen kiitoksen kannatuksesta – sitä tarvitaan tälläkin kaudella, Partanen lähettää terveisensä JIPPO-yhteisölle.

Partanen onnistui FC Espoo -debyytissään tekemään joukkueensa ainoan maalin, kun Toukolan Teräs haki kolme pistettä Espoosta 1-2 voitolla. Ottelu päättyi Jannen ja ToTen Kalle Salmen osalta ulosajoon 33. peliminuutin kohdalla.

JIPPO toivottaa paljon maaleja ja tsemppejä Jannelle Espooseen. Nähdään pian!