fbpx

Miesten Ykköstä pelaava JIPPO Joensuu julkistaa ensi kauden edustusjoukkueen päävalmentajan paikan avoimeen hakuun. Uusi päävalmentaja pyritään valitsemaan heti kun sopiva henkilö on löytynyt. JIPPOn tavoitteena on tehdä seurasta Ykkösen tason seura niin urheilullisesti, taloudellisesti kuin hallinnon osalta. Edustusjoukkueen päävalmentajalla on päävastuu siitä, että edustusjoukkueen urheilutoiminta kehittyy tavoitteiden mukaisesti.

Edellytämme hakijalta sitoutumista ja kykyä laadukkaaseen valmennusprosessiin, intohimoista ja määrätietoista otetta joukkueen ja seuran urheilupuolen johtamisessa sekä JIPPOn identiteetin mukaista otetta toiminnassa.

Tarjoamme valmentajalle mahdollisuuden valmentaa voimakkaasti kehittyvässä ja urheilulliset tavoitteensa korkealle asettaneessa seurassa. Valmentaja saa budjetin puitteissa vapauden koota ympärilleen haluamansa taustaryhmän ja ottaa vahvan roolin joukkueen kokoamisessa, mutta saa seuralta myös tarvitsemansa avun taustaryhmän ja joukkueen kokoamiseen.

Uuden päävalmentajan haku tuli ajankohtaiseksi, kun JIPPO edelliset 3 kautta valmentanut Jussi Leppälahti jää pois edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävästä. Uudelta päävalmentajalta toivotaan Leppälahden rakentaman valmennusprosessin edelleen kehittämistä, omalla tyylillään tietysti.

”Avoin haku antaa meille perinpohjaisen kuvan valmentajamarkkinoista. Totta kai olemme myös itse aktiivisia ja olemme yhteydessä kiinnostaviin valmentajiin, jotka ovat nousseet rekrytointiryhmän keskusteluissa esille. Avoimella haulla haluamme kuitenkin varmistaa, ettei meillä jää yhtään kiveä kääntämättä uutta päävalmentajaa valittaessa”, toteaa uuden päävalmentajan rekrytointiryhmässä mukana oleva JIPPOn varapuheenjohtaja Jouni Turunen. ”Avoin haku on hyvä ratkaisu myös siksi, että tätä kautta saamme listan intohimoisista valmentajista, jotka haluavat valmentaa tavoitteellista seuraa Joensuussa. Uskon, että tulemme saamaan hyvin mielenkiintoisia ja laadukkaita ehdokkaita myös avoimen haun kautta.”

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään JIPPOn varapuheenjohtaja Jouni Turuselle (jouni.turunen@jippo.fi). Tiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse 050 3065510. Hakemuksesta tulee ilmetä aiempi valmentajakokemus, valmentajakoulutus, palkkapyyntö sekä hakijan motivaatio viedä JIPPOn urheilullista toimintaa kokonaisvaltaisesti kohti Miesten Ykkösen kärkipään tason toimintaa.