fbpx

Joensuun Edustus jalkapallo Oy:n hallitus päätti tämän viikon maanantain kokouksessaan yksimielisesti, että seura tulee vastaanottamaan Ykkösliigapaikan, jos sarjapaikka tulee JIPPOlle tarjolle. JIPPO on Ykkösliigan täydennysmenettelyssä ensimmäisellä sijalla, ja Esport Hongan muuttunut tilanne ja poistuminen ylimmiltä sarjatasoilta avaa sarjapaikkoja täydennysmenettelyn kautta muille seuroille.

– Olemme valmiita ottamaan Ykkösliigapaikan, jos se meille tarjotaan, Joensuun Edustus jalkapallo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Maaranen kertoo.

Sarjapaikkahakemus Ykkösliigan osalta pitää olla lähetettynä 24.11. mennessä, ja JIPPO on hakemuksen kaikkine liitteineen jo lähettänyt. Palloliitto käsittelee lisenssihakemukset ja pyytää mahdollisia tarvittavia lisäselvityksiä joulukuun aikana. Päätökset lisenssihakemuksen läpimenosta tulee viimeistään tammikuun 2024 aikana.

– Lisenssin hyväksymisen osalta emme näe ongelmia Ykkösliigan sarjapaikan suhteen. Olosuhteiden osalta joudumme hakemaan Mehtimäelle poikkeusluvan, jonka voimme ainakin vielä tänä vuonna Mehtimäelle saada, Maaranen toteaa.

 

Artikkelin kansikuva: Mikko Kalavainen