fbpx

Jippo katujuna kulkee kesällä 2018 Joensuun keskustan alueella uutta reittiä. Katujunan uusina pysähdyspaikkoina ovat Kuntokeitaan pysäkki ja Botanian pysäkki.
Katujuna lähtee keskustan pysäkiltä, Joensuun kaupungintalon kupeesta Elielinkujalta tasatunnein ja kaartaa aluksi kohti Kuntokeitaan pysäkkiä. Kuntokeitaalta pysähtyvät katujunan matkustajat saavat katujunalippua näyttämällä minigolfin alennettuun hintaan (5€ aikuinen, 10€/perhe max 4 henkilöä). Kuntokeitaan pysäkiltä katujuna jatkaa matkaan kohti uudistunutta kasvipuutarha Botaniaa. Botanialla katujunan matkustajat saavat katujunalippua näyttämällä 2€ alennuksen pääsymaksusta. Botanian pysäkiltä katujuna kääntää suunnan kohti kesäistä kahvila-terassi Jokiasemaa, jossa pidetään 15 minuutin tauko. Tauon jälkeen matka jatkuu takaisin keskustan pysäkille.
Katujuna kulkee 4.6.-31.8. välisenä aikana arkipäivisin klo 11-17 ja lauantaina klo 11-15. Katujunan kulkemiseen on säävaraus ja kesän toiminta-aikana on yksittäisiä tilausajoja. Katujunakyyti maksaa aikuisilta 5€ ja lapsilta 2€. Tällä hinnalla matkustaja voi hypätä kertaalleen pois katujunan kyydistä Botanian tai Kuntokeitaan pysäkeillä ja tulla seuraavilla vuoroilla takaisin kyytiin aina kun katujunassa on tilaa. Katujunan toiminnan mahdollistavat Joensuun Kaupunki ja useat paikalliset yritykset.
Katso kattavampi info katujunan toiminnasta tästä. Ajankohtaisimman tiedon katujunan kulkemisesta esimerkiksi epävakaalla säällä saat Jippo Katujuna Facebook-sivuilta.