JIPPO pelasi ensimmäisen vierasottelunsa sitten maaliskuun Kakkosen Cupin TPV-ottelun. Joukkue jatkoi siitä mihin jäi Tampereella, sillä Kakkosen sarjaottelu JS Herculesta vastaan päättyi lukemiin 1-2 (0-1). Castrénin kentällä pelatussa ottelussa JIPPOn molemmista maaleista vastasi kuumassa vireessä oleva Joona Hiltunen. Vieraiden kavennuksen pilkulta toisella jaksolla viimeisteli hyökkääjä Adeniran Muritala.

Ottelu oli kokonaisuudessaan tasainen Kakkosen peli, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa myös lisäosumiin. Ottelu alkoi JIPPOn osalta loistavasti, kun ajassa 10 minuuttia Joona Hiltunen pääsi laukomaan boksin sisältä pallon maalin kattoon ohi kotijoukkueen maalivahdin Aleksenteri Patrosen. Esityön maaliin teki Joonan velipoika Jere Hiltunen. Tämän jälkeen Hercules sai kaksi maalipaikkaa keskityksistä, mutta molemmissa viimeistelyt suuntautuivat ohi maalin. JIPPO oli päästä lisäämään johtonsa, mutta Tuomo Tolosen kova matala keskitys ei aivan tavoittanut maalille juossutta Santeri Saarenkunnasta. Tauolle maalin johdossa.

Toisen jakson alku oli päivän parasta JIPPOa. Tolonen keskitti jälleen oikealta takaviistoon Joona Hiltuselle, jonka kova laukaus torjuttiin. Paluupallossa ollut Nuutti Tykkyläinen ei saanut survottua palloa maaliin. Ajassa 49 minuuttia JIPPO sai vapaapotkun 20 metristä. Pallon taakse Joona Hiltunen ja pallo kovana märkää nurmea viiltäen maalin alakulmaan. Tämän jälkeen ottelun kulku enteili lisäosumia JIPPOlle, mutta toisin kävi. Ajassa 52 minuuttia Herculekselle vihellettiin pilkku epämääräisestä tilanteessa. Laukojaksi asettui Adeniran Muritala, joka sijoitti pallon varmasti keskelle maalia. Hercules oli jälleen maalin päässä ja peli täysin uusi. JIPPO kesti kuitenkin kaikki Herculeksen lähentelyt toisen jakson lopun aikana ja vei lopulta voiton mukanaan Joensuuhun.

Hercules oli aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, tämän voiton myötä JIPPO nousee samaan saldoon 7p. Sarja on 3-4 pelatun ottelun jälkeen supertasainen kun kahdeksan joukkuetta on pisteen sisällä. Joona Hiltunen on viimeistellyt nyt kolmeen ensimmäiseen otteluun mukavat viisi maalia, joten voidaan sanoa hänen olevan tulikuumassa vireessä. JIPPO jatkaa otteluitaan viikon päästä jälleen vieraissa, kun sunnuntaina Vaasassa vastaan tulee kotijoukkue VIFK.

Avaus: Sorsa; Ti. Tahvanainen, Pasi, Tainio, T. Tolonen; Tykkyläinen, Je. Hiltunen, S. Kettunen, Saarenkunnas (73´ Nazimov); Jo. Hiltunen (89´ Vainikainen), Lehtonen (65´ Kähkönen)

Vaihdossa: Oikarinen (mv), Åke, J. Tolonen