fbpx


Jussi Leppälahti ja JIPPO ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021. Lisäksi jo menneellä kaudella kasassa ollut valmennustiimi Mikko Begström ja Jussi Nevalainen jatkavat tehtävissään. Uutena nimenä valmennustiimiin liittyy Mikko Viitsalo. Viitsalo tulee JIPPOon FC Kirkkonummen organisaatiosta.

Jussi Leppälahti aloitti Jipon päävalmentajana kaudella 2019. Hän luotsasi ensimmäisellä Kakkosen kaudellaan Jipon toiseksi sarjassa. Toisella kaudella JIPPO voitti Kakkosen Suomen Cupin ja nousi kauden päätteeksi sarjaporrasta ylemmäs.

– Fiilikset ovat hyvät, kun jatko saatiin sovittua. Tästä me juhlahumun jälkeen alamme pikkuhiljaa kasaamaan joukkuetta. Jatkuvuus ja pienten resurssien maksimaalinen hyödyntäminen tulee olemaan joukkueen rakentamisen sekä toiminnan kehittämisen keskiössä.

– Olen iloinen, että seura ja minä löysimme yhteisen sävelen siitä, miten hommaa kehitetään ensi kautta ajatellen. Mahdollisuus kehittää valmennusprosessiamme motivoi minua ja valmentajiamme kiristämään ruuvia entisestään. Suunnittelemaan paremmin, analysoimaan vieläkin tarkemmin. Kertoo Jussi Leppälahti.

JIPPO 20 vuotta tulevan kauden aikana

JIPPO juhlii tulevalla kaudella 20 vuotista historiaansa. Aikanaan JiiPeen ja Ratanoiden sulauduttua yhteen perustettiin JIPPO vuonna 2001. JIPPO on pelannut puolet ajasta miesten Ykkösessä, joten aivan uuteen ympäristöön seura ei ole lähdössä. JIPPO on rakentanut Joensuuhun kasvavan jalkapallokulttuurin yhdessä JIPPO-junioreiden ja FC Hertan kanssa.

– Ensi kausi on Ykkösessä tietysti todella haastava. Lähdemme massiivisina altavastaajina kovaan sarjaan. Yhtään pistettä emme kuitenkaan häviä ilman taistelua. Haluamme varmasti kaikki nähdä ensi kaudella vieläkin intensiivisemmän ja taistelevamman JIPPO-jengin. Tarvitsemme siihen koko yhteisömme vankkumattoman tuen. Tämä seura ei ole yhden kauden tulosten varassa, JIPPOn suunta on pitkällä jänteellä ylöspäin, käy ensi kauden sarjassa mitä tahansa. Siksi voimme rennoin mielin lähteä talven harjoitusurakkaan.

Joukkueen kasaamisen suhteen JIPPO on hyvässä ja suunnitellussa aikataulussa. Joulukuun alkupuolella joukkue aloittaa harjoittelun ja siinä yhteydessä julkaistaan ensimmäinen sarja pelaajasopimuksia. JIPPO on tehnyt töitä valtavasti viimeisten vuosien ajan seuran talouden ja resurssien kehittämiseen. Hyvänä esimerkkinä on Rantakylän liikuntahallin rakentaminen, joka paransi merkittävästi jalkapallon talviharjoitteluolosuhteita.

Lisätietoja

Päävalmentaja
Jussi Leppälahti
puh. +358 45 151 2477
jussi.leppalahti@jippo.fi

Toiminnanjohtaja
Timo Tahvanainen
puh. +358 50 5622 066
timo.tahvanainen@jippo.fi

Haluatko nähdä Jussin ja Jussin johtaman JIPPOn edustusjoukkueen tositoimissa YKKÖSESSÄ kaudella 2021?
JIPPO-kausikortit kaudelle 2021 ovat tulleet myyntiin, ja vieläpä tarjoushintaan vuoden loppuun asti!

OSTA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ