fbpx

Kauden 2023 kotiottelut ovat pelattu JIPPOn osalta, joten nyt avaamme jo perinteisen seurakyselyn. JIPPOn haluaa kehittää ottelutapahtumia ja seuran muuta toimintaa ja paras palaute saadaan ihmisiltä seuran ympärillä. Seura on järjestänyt jo uesampana vuonna kyselyitä, jonka pohjalta seuran toimintaa ja ottelutapahtumia pyritään kehittämään.

– Seuratoimintaa ja ottelutapahtumia kehitetään katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa. Kehityksestä esimerkkinä menneella kaudelle pystyimme vihdoin toteuttamaan kotiotteluihin pitkään kyselyissä toivotun anniskelun. Itse kotiotteluiden lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan seuran markkinointia ja toteuttamaan yhteistyökumppanuuksia. Ihmisillä on paljon mielipiteitä seuran toiminnasta ja tämä on nyt se kanava jolla ne saa myös kuuluviin, kommentoi JIPPOn myynti- ja markkinointijohtaja Timo Tahvanainen.

Kysely on tarkoitettu kaikille JIPPOn edustusjoukkuetta seuraaville henkilöille. Kyselyyn vastaaminen vie vastauksista riippuen 5-15 minuuttia. Tärkeitä on antaa aito mielipide kysyttäviin asioihin, jotta seurana voimme jatkossa toteuttaa toiveita seuraajien mieltymyksien mukaan. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 100€ lahjakortti seuran nettikauppaan & 2x 2kpl Savon Kinot -elokuvalippupaketteja.

Vastaa kyselyyn painamalla alla olevaa painiketta.

 

Tästä vastaamaan kyselyyn