fbpx

Kausikortit kauden 2023 otteluihin ovat tulleet myyntiin JIPPOn verkkokaupaan (tässä suora linkki). Ostettaessa voit valita mobiilikortin puhelimeen (+0€) tai fyysinen kausikortti (+5€) postitettuna kotiin. Pukinkonttiin fyysiset kausikortit ehtivät varmasti, kun tilaat kausikortin viimeistään torstaina 15.12.2022. Kun tilaat kausikortin kyseiseen päivään mennessä, osallistut samalla myös arvontaan, jossa jaossa on 12 kappaletta paketteja, joihin kuuluu 1 Subway Joensuu -lahjakortti ja 1 Savon Kinot elokuvalahjakortti (arvo 20€/paketti). Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

JIPPOn kausikortilla pääsee kaikkiin kauden 2023 Kakkosen runkosarjan otteluihin, Suomen Cupin ja harjoituspelien kotiotteluihin. Mahdolliset jatkosarjaottelut eivät kuulu normaalikausikortin hintaan (pois lukien VIP-kausikortit ja Yrityskausikortit).

Kausikorttien ja lippujen hinnat tulevat pysymään hintojen maailmanlaajuisista nousupaineista huolimatta muuten samoina kuin viime kaudella, pois lukien muutama poikkeus. VIP-kausikortti uudistuu ja sen hinta on tulevalla kaudella 449€, sisältäen ruuan ja ohjelman lisäksi tänä vuonna myös 2 anniskelujuomaa per ottelu. Lisäksi uutuutena tulee koululaiset/opiskelijat kausikortti kategoria, jossa kausikortin saa edullisesti 49€.

JIPPO-junioreille Eventio järjestelmäkustannuksen hintaisen (4€) junioriseurakausikortit tulevat tarjolle JIPPO-junioreiden kautta erikseen. Lisäksi JIPPO-junioreiden vanhemmille tarkoitetut aikuisten seurakausikortit (49€) tulevat myös tarjolle JIPPO-junioreiden kautta erikseen.

Kausikorttien hinnat 2023:
Kausikortti 99€
Erikoisryhmät kausikortti (eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 79€
Koululaiset/Opiskelijat kausikortti 49€

VIP-kausikortti 449€ (sis VIP-ruoka&ohjelma + 2 anniskelujuomaa per ottelu)
Yrityskausikortti 129€ (sis. makkara + kahvi/tee)

Pääsylippujen hinnoittelu 2023:
Normilippu 10€
Erikoisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet) 8€
Koululaiset / Opiskelijat 5€

Edellisvuosien tapaan, kaikki alle 7-vuotiaat lapset pääsevät sisään vanhemman kanssa ilmaiseksi.

Osta kausikortti tästä