JIPPO kohtasi lauantai-iltana kotipyhätössään isojen pisteiden kamppailussa perinteikkään KPV:n. Molemmille tärkeässä ottelussa olisi täysi pistepotti maistunut, mutta tällä kertaa sen vei vierasjoukkue, kun aikainen maali riitti 0-1 voittoon.

Ottelun avausjakso oli tiukkaa puurtamista puolin jos toisin eikä kumpaankaan päähän nähty varsinaista hyökkäyspelin juhlaa. Avausmaalista vastasi jaksoa hallinnut vierasjoukkue. Vasemmalta lähtenyt keskitys tavoitti Harri Heiermannin pään, jonka korkealle kohonnut pusku painui maalin takanurkkaan ja yllätti Jirko Sorsan. Tämän jälkeen peli jatkui vieraiden hallinnassa, kun punaisella oli isoja vaikeuksia saada hyökkäyspeliään toimimaan. Molemmat jakson maalintekoyritykset tulivat Joona Hiltuselle, mutta ensimmäinen vasemmalta lähtenyt laukaus painui reilusti yli maalin ja toinen takapainoisesta asennosta lähtenyt puskuyritys meni sekin hieman yli maalin. Jakson lopussa Heiermann kaatui vielä JIPPO:n boksissa, josta vieraat odottelivat jo rangaistuspotkua. Tuloksena kuitenkin keltainen kortti sukeltamisesta.

Toisen puoliajan alku noudatteli pitkälti samaa kaavaa, kuin ensimmäisen. KPV hallitsi palloa, muttei saanut hyvin puolustaneen kotijoukkueen maalille juurikaan vaarallisia tilanteita luotua. Punainen sai pidettyä aavistuksen enemmän palloa kuin avausjaksolla, mutta tekopaikat loistivat poissaolollaan. Jakson kääntyessä kohti ehtoota JIPPO sai pidempiä pallonhallintajaksoja KPV:n alueella, mutta maalintekopaikkojen luonti oli kovin tuskaista. Lisäajalla nähtiin kyseenalainen tuomio erotuomarilta, kun vieraiden Justus Lehto sai pallon keskiympyrässä. Läpiajoa tavoitellut Lehto haki tarkoituksellisen olkapääkontaktin alimpana miehenä olleen Topi Pasin kanssa. Tästä Pasille vihellettiin suora punainen kortti. Iso ratkaisu, joka pitää kapteenin sivussa seuraavasta ottelusta.

”Ei mitään kovin vaarallista saatu luotua hyökkäyspäässä. Vähän vaikea alku, kun kaveri laittoi ekasta paikastaan sisään, siihen se sitten kaatui. Voitaisiin hyökätä vähän useamman miehen voimin, tuki puuttuu välillä sieltä. Taisteluilme meillä on ollut koko kauden hyvä. Ei me olla paljoa maaleja päästetty, mutta koitetaan kääntää jatkossa nämä pelit niin, että välillä kääntyisi meillekin 1-0.” Jere Hiltunen totesi pelin jälkeisessä haastattelussa.

Vastustaja oli tänään maalin verran parempi. Pelit jatkuvat vierasottelulla FF Jaroa vastaan ensi viikon sunnuntaina kello 18.30. Seuraava kotimatsi pelataan kahden viikon päästä lauantaina MP:a vastaan Mehtimäellä, tuokin ottelu alkaa 17.00.