fbpx

Autotarvikkeiden ja varaosien erikoisliike Motonet jatkaa JIPPOn tukena myös kaudella 2024. Motonetin liikkeitä löytyy jo 39 paikkakunnalta ympäri Suomen ja tämän lisäksi Motonetissä pääset asioimaan Ruotsin ja Viron kamaralla. Yhteistyösopimuksen jatkumisen myötä Motonetin logo vilkkuu myös tulevana suvena JIPPOn paidan rintamuksesta jokaisella Ykkösliigan kymmenellä kotikentällä.

Motonet on Suomen johtava autotarvikkeiden ja varaosien erikoisliike, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita autoilijoille, moottoripyöräilijöille tai vaikka veneen omistajalle. Yhteistyö JIPPOn ja Motonetin välillä on kestänyt jo useamman vuoden ajan.

– Hienoa, että jo pidempään jatkunut yhteistyömme saa jatkoa ja pystymme tukemaan paikallista urheilua ja sen tulevaisuuden tähtiä. Yhteistyö on hyvä esimerkki sitoutumisestamme urheilun ja liikunnan edistämiseen ja sillä on myös positiivinen vaikutus brändiimme, toteaa markkinointijohtaja Kimmo Kiili.

– Hienoa, että yhteistyö Motonetin kanssa jatkuu ja kehittyy edelleen. Pääyhteistyökumppanuus on meille iso, iso paperi ja kolmivuotisena tuo myös ennustettavuutta tulevaan ja sen avulla pystytään edelleen kehittämään kumppanuutta. Motonet on monessa urheilussa vahvasti mukana ja me ollaan iloisia siitä, että myös JIPPO on osa tätä yhteisöä. Motonet ja Broman Group on Susirajan Ihme ja tärkeä palanen meidän tulevan strategian toteutuksen kannalta, Joensuun Edustus jalkapallo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Maaranen iloitsee.

Motonet on vahvasti mukana tukemassa maailman suurinta urheilulajia niin maajoukkue- kuin harrastajatasolla, sillä se on myös Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani.

Tutustu Motonetiin tuote- ja palveluvalikoimaan tarkemmin tämän linkin takaa!

 

Artikkelin kansikuva: Mikko Kalavainen