fbpx

Elokuu sai komean päätöksen JIPPOn seurajohdon puolellakin, kun Palloliito myönsi JIPPOn omalle Ari Niskaselle kultaisen ansiomerkkinsä. Ansiomerkki myönnetään tunnustuksena pitkästä ja ansiokkaasta työstä suomalaisen jalkapalloilun hyväksi.

Niskasen osalta tuo urakka alkoi 80-luvun alkupuolella erotuomari-toiminnan kautta, ja jatkui 2000-luvun alussa JIPPOn toimintaan mukaan tulemalla. Seuraan miehen toivat omat peli-uransa aloittavat pojat ja sitä kautta tie veikin sitten seuran johtokuntaan saakka, jossa Ari on istunut jo 14 vuoden ajan.
Muina meriitteinä uran varrelta löytyvät mm. toiminta JIPPOn edustuksen ja junioritoiminnan johtokunnissa, Itä-Suomen Piirihallituksen jäsenyys, Seuraparlamentin jäsenyys, Itäisen alueen kilpailu- ja erotuomaritoiminnan kehitysryhmän puheenjohtajuus ja erotuomarikerho Pallopuntarin johtokunnan jäsenyys, noin muutaman mainitaksemme.

Pohjois-Karjalan alueella seuratoimijoille myönnetty ansiomerkki on sangen harvinainen sillä niitä löytyy vain muutamia, mm. JIPPOn Jussi Väisäseltä muutaman vuoden takaa. Erotuomarien piiristä merkkejä löytyy myös puolisen tusinaa.

Koko JIPPO-perhe onnittelee lämpimästi Aria erittäin ansaitusta kunnianosoituksesta! Onnea ja monia vuosia jatkossakin toivovat varmastikin aivan kaikki!

🔴⚪️⚫️ #asennepunaisella #JIPPO #JIPPOperhe #JIPPOjoensuu #miestenkakkonen #jalkapallo