fbpx

JIPPO nähdään sunnuntaina pitkästä aikaa tositoimissa, kun joukkue kohtaa Kolmosen kauteen valmistautuvan Lehmon Pallon Rantakylän Liikuntahallissa. Noin klo 14.10 starttaavaa ottelua pääsee seuraamaan paikan päälle kausikortilla tai irtolipulla, ja kotiin jääville on tarjolla maksullinen livestriimi.

JIPPO:lla on riittänyt haasteita koko harjoituskauden ajan. Jos suunnitelmat olisivat pitäneet, olisi joukkue pelannut tähän mennessä helmi-maaliskuun aikana kolme harjoitusottelua. Kaksi kolmesta sovitusta ottelusta on jouduttu kuitenkin perumaan sairastelu- ja loukkaantumiskierteiden vuoksi, viimeksi maaliskuun ensimmäiselle viikonlopulle suunniteltu KajHa-vierasottelu. Joukkueen viimeisin ottelu on siis edelleen helmikuussa Rantakylässä nähty kohtaaminen PEPO:n kanssa.

– Pre-season on tosiaan ollut hieman rikkonainen, mutta mielestäni olemme pystyneet mukautumaan vaihtuviin olosuhteisiin hyvin, ja harjoittelu on pysynyt laadukkaana. Kyllä meillä on kova tahti treeneissä ollut, JIPPO-hyökkääjä Aleksi Nissinen toteaa.

Harjoituskentän ulkopuolellakin on paiskittu hommia, ja joukkueen rakentuminen lähestyvälle sarjakaudelle on edennyt lähelle maalia. Hyökkäyskalustosta löytyy laatua ja laajuutta, kun Nissinen, Toni Tahvanainen, Miro Turunen, Terrence Smith, Aake Yletyinen ja Veeti Piiparinen saivat seuraa aiemmin tällä viikolla joukkueeseen kiinnitetystä japanilaisesta Ryohei Fujimurasta.

– Mielestäni meillä on hyvä kilpailutilanne joukkueen sisällä. Ainakin omalla kohdallani koen sen erittäin positiiviseksi asiaksi. Se antaa lisää motivaatiota päivittäiseen tekemiseen ja treenaamiseen, ja se tulee myös varmasti näkymään kauden aikana, Nissinen vakuuttaa.

Sarjakauden alkuun on aikaa enää reilu kuukausi, ja sitä ennen joukkueen on määrä pelata muutama harjoitusottelu sekä startata osaltaan Suomen Cup. JIPPO kohtaa Suomen Cupin kolmannella kierroksella vieraissa voittajan otteluparista Niemisen Urheilijat – AFC Keltik. Nelosen joukkueet NiemU ja Keltik pelaavat toisen kierroksen ottelunsa sunnuntaina 3.4., ja JIPPO:n cup-startin tarkka ajankohta ja pelipaikka selviää sen jälkeen.

Huomisen harjoitusvastustaja LehPa on JIPPO:n yhteistyöjoukkue, jossa riittää tuttuja kasvoja niin yleisölle kuin etenkin pelaajille. Joensuulaisten nykyryhmästä LehPaa edustivat viime kaudella Nissinen, Smith, Erkka Oikarinen ja lainasopimuksella Yletyinen. Lehmolaisten riveissä taas pelaa muiden muassa JIPPO:sta talvella siirtyneet veljekset Tuomo ja Jussi Tolonen.

– On aina kiva päästä vääntämään tuttuja kavereita vastaan. Ei ole vielä liikaa ollut näitä otteluita tässä pre-seasonin aikana, joten todella hyvillä fiiliksillä odotan sunnuntaita!, Nissinen hehkuttaa.

 

 

 

 

JIPPO – LehPa sunnuntaina 27.3. klo 14.00 Rantakylän Liikuntahallissa

Liput 5 €, kausikortilla ilmaiseksi sisään. Niin liput kuin kausikortitkin ovat ostettavissa verkkokaupastamme. Pyydämme ostamaan sisäänpääsyn ennakkoon verkkokaupasta, ettei sisääntulossa tule ruuhkia. Suosittelemme käyttämään ottelutapahtumassa kasvomaskeja ja huolehtimaan muutenkin yleisistä hygieniakäytännöistä.

Ottelusta toteutetaan livelähetys, jonka kautta sitä voi seurata myös kotikatsomoista. Katseluoikeus striimiin (5 €) on ostettavissa niin ikään verkkokaupastamme.

 

Kuva: Mikko Kalavainen