fbpx

Kaksi viikkoa sitten Joensuussa kohdanneet Kuopion Elo ja JIPPO kohtasivat uudelleen harjoitusottelun merkeissä, tällä kertaa Kuopion Lippumäessä lauantaiehtoona. Ottelu noudatteli pitkälti kaksi viikkoa sitten pelatun pelin kaavaa -sillä erotuksella että JIPPO iski kaksi lisämaalia ottelun kääntyessä loppusuoralle. Ensimmäisen osuman iski Eemil Tanninen, toisen jakson maalit tekivät Jere Juurinen sekä Niko Niemeläinen.

Avauskokoonpano: Oikarinen; Malinen – Viitaniemi – Kela – Tykkyläinen; Tanninen – Saarenkunnas – Kettunen – Niemeläinen; Partanen – Piiparinen

Tauolla maaliin vaihdettiin Pyry Piirainen. Toisella jaksolla kentälle pääsivät myös Jere Juurinen, Atte NuutinenSami Aho, Niklas Sottinen ja Eeli Kinnunen.

1. Puoliaika

Ottelun alku oli hyvin samankaltainen, kuin viikko sitten Joensuussa pelatussa harjoitusottelussa. JIPPO hallitsi hieman enemmän pelivälinettä, mutta Elollakin oli omat pallonhallintajaksonsa. Avausmaali oli tulla jo parin minuutin pelin jälkeen, kun Tanninen pääsi vastakkain Elo-kassarin kanssa. Laukaus kohdistui kuitenkin liiaksi kohti maalivahtia. Viisi minuuttia tästä, ja nähtiin lähestulkoon viime viikkoisen maalin toisinto. Janne Partanen laukoi matalan laukauksen ja Tanninen liukui pallon ristikulmasta maaliin. Jakso jatkui tasaisena ja isäntäjoukkuekin pääsi enemmän peliin mukaan. Joensuulaisittain paras tilanne tuli, kun Partanen pääsi kokeilemaan rangaistusalueen rajalta vapaapotkusta. Laukaus kuitenkin yli maalin.

2. Puoliaika

Toinen jakso oli edeltäjäänsä tapahtumarikkaampi. JIPPOlta maalintekoa pääsivät yrittämään keskikentän keskustassa luutineet (ainakin toistaiseksi ilman sopimusta olevat) Santeri Saarenkunnas ja Sauli Kettunen. Niin Sanen pusku, kuin Salen laukaus liisivät kuitenkin yli maalin. Myöhemmin Partanen pääsi kokeilemaan toistamiseen vapaapotkusta, tällä kertaa kauempaa. Yritys oli parempi kuin ensimmäinen ja meni vain muutamia senttejä ohi maalin. Elo oli lähellä tasoitusta reilu vartti ennen loppua, kun noin paristakymmenestä metristä lähetetty laukaus oli painua ristikulmaan -Piirainen venytti kuitenkin komean torjunnan. Vain pari minuuttia tästä ja JIPPO lisäsi johtoaan. Sami Aho riisti pallon keskikentällä ja syötti laitaan Jere Juuriselle. Tämä polki vauhtiin ja nosti pallon komeasti yli vastaan tulleen maalivahdin. Viisi minuuttia ennen loppua duo Niemeläinen-Tykkyläinen järjestivät oman show’n vasemmalla laidalla katkaisten isäntien hyökkäyksen rakentelun. Lopputulemana Tykkyläinen syötti pallon vastustajan boksissa vapaana olleelle Niemeläiselle, joka laukoi pallon maaliin.

Kuten tuloksestakin voi huomata, paransi JIPPO peliään parin viikon takaisesta. Harjoitusottelukausi jatkuu jo viikon päästä Joensuussa tulevana kautena JIPPOn kanssa samassa lohkossa pelaavaa lappeenrantalaista PEPOa vastaan. Tervetuloa Hope Areenalle sunnuntaina!

Seuraava kotiottelu: JIPPO-PEPO  I  su 19.2. klo 17:15  I  Hope Areena  I

Niin harjoituskauden kotiotteluihin, kuin kaikkiin Kakkosen ensi kauden kotiotteluihin pääset kätevimmin, kun ostat kausikortin verkkokaupastamme!

 

 

Artikkelin kansikuva: Mikko Kalavainen