fbpx

JIPPOn edustusjoukkuetta viimeisen vuoden ajan luotsanneen Sami Okkosen kaksi seuraavaa kautta kattanut valmentajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Osapuolet allekirjoittivat viime syksynä 1+2-vuotisen sopimuksen ja sopivat loppukesästä sen optiovuosien käyttämisestä. Aloite sopimuksen purkamiseen tuli Okkoselta henkilökohtaisista syistä.

– Olisimme seuran puolesta toivoneet yhteisen matkan kestävän pidempään, mutta pitkien keskusteluiden jälkeen näimme, että valmentajavaihdos on tässä tilanteessa ainoa järkevä vaihtoehto myös seuralle ja joukkueelle. Kun pääsimme sopuun sopimuksen purkamisen taloudellisista ehdoista yhteisymmärryksessä, voimme molemmat jatkaa omillamme. Toivotamme Samille kaikkea hyvää jatkoon, JIPPOn puheenjohtaja Juha Purmonen toteaa.

JIPPO on aloittanut valmentajanhakuprosessin, jossa se pyrkii pääsemään mahdollisimman nopeasti eteenpäin. Seura on kartoittanut ulkopuolisen tahon kanssa vaihtoehtoja, joista osaa on jo haastateltukin, mutta haku on vielä auki.

– Ajankohta on haasteellinen ja aikataulu tiukka, mutta meillä on iso usko siihen, että löydämme hyvän ja JIPPOlle sopivan valmentajan, jonka johdolla voimme viedä urheilupuoltamme eteenpäin kohtia tulevia kausia ja tavoitteitamme. Tavoitteena on, että kahden viikon sisään pystymme ilmoittamaan uuden päävalmentajan nimen, Purmonen paljastaa.

JIPPOn valmistautuminen kauteen 2023 on samaan aikaan kovassa vauhdissa mm. yhteistyökumppanuuksien rakentamisen ja pelaajasopimusten solmimisen muodossa, ja niistä on luvassa uutisia seuraavien viikkojen aikana.

– Uskomme saavamme rakennettua urheilullisesti ja taloudellisesti menestyksekkään kauden, Purmonen toteaa.

Joukkueharjoitukset pyörähtivät tällä viikolla käyntiin päättyneen kauden jälkeisten kahden lomaviikon ja kahden omatoimijaksoviikon päätteeksi, ja harjoituksia vetää toistaiseksi B-junioreiden päävalmentaja Mikko Hallikainen.

 

Artikkelin kansikuva: Mikko Kalavainen