fbpx

Rakennusliike Soimu tulee uutena kumppanina mukaan JIPPOn toimintaan isolla ryminällä. Osapuolet ovat sopineet kolmevuotisen pääyhteistyökumppanuuden, jonka myötä Soimu ja JIPPO tekevät yhteistyötä kaudet 2024–2026. Tulevalla kaudella Soimun ja JIPPOn yhteistyö tulee näkymään monipuolisesti eri näkyvyystekijöin, muun muassa Ruutu+ -lähetysten kautta. Yhteistyön myötä myös JIPPOn pelaajat Junnosuke Watanabe ja Anton Eerola tulevat asumaan Soimun asunnoissa kaudella 2024. Eerola on tulevana kautena myös Rakennusliike Soimun kummipelaaja.

Rakennusliike Soimu sai alkunsa vuonna 1990 ja sen laadukas työ on kehittänyt yrityksestä noin sata henkilöä työllistävän, arvostetun rakennusalan toimijan. Rakennusliike Soimu on monipuolinen rakennusalan osaaja, jonka asiakkaisiin kuuluvat niin julkisen sektorin rakennuttajat, kuin asuntosijoittajat ja yksityiset kodin ostajatkin. Maakunnasta lähtöisin oleva yritys toimii vastuullisena esimerkkinä alallaan panostamalla rakennustensa ympäristöystävällisyyteen. Lisäksi energia- ja materiaalitehokkuus ovat asioita, joita Soimun toiminnassa vaalitaan.

– JIPPOssa vallitseva vastuullinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä jatkuvaan kasvuun tähtääminen kuuluu vahvasti myös Soimun toiminnan kulmakiviin. Niin Soimu kuin JIPPOkin ponnistaa Pohjois-Karjalasta kohti valtakunnallista menestystä, joten yhteistyöosapuolet omaavat paljon strategisia samankaltaisuuksia. Niin ikään yleiset jalkapallossa ja joukkuepelaamisessa näkyvät arvot ovat Soimun puolesta helppo allekirjoittaa. Viime aikoina Rakennusliike Soimun toiminta on keskittynyt paljolti pääkaupunkiseudulle sekä muualle maakuntamme ulkopuolelle, joten Soimun brändin tunnettuutta halutaankin kehittää valtakunnallisella tasolla. Tässä tavoitteessa yhteistyösopimus JIPPOn kanssa takuulla kantaakin hedelmää esimerkiksi Ykkösliigan medianäkyvyyden myötä, Rakennusliike Soimun hallituksen jäsen Janne Mustonen toteaa.

– On hienoa, että saamme maan johtavan rakennusliikkeen meidän toimintaamme mukaan. Vastoin yleistä trendiä Soimu on pystynyt viemään rakennusliiketoimintaansa eteenpäin ja laajentamaan uusiin kaupunkeihin Suomessa koko ajan. Tämän takia valtakunnallisen Ykkösliigan näkyvyys oli varmasti avainsana, kun yhteistyöstä lähdettiin keskustelemaan. Tavoitteena on yhdessä rakentaa yhteistyötä entistä paremmaksi tulevien yhteistyövuosien aikana, JIPPOn myynti- ja markkinointijohtaja Timo Tahvanainen kommentoi uutta pääyhteistyökumppanuutta.

Tutustu Rakennusliike Soimuun tarkemmin täältä.

JIPPO:n tulevan kauden Ykkösliigan kausikortit ostat verkkokaupastamme.

Artikkelin kansikuva: Mikko Kalavainen