fbpx

Liput, aikataulut ja hallin kapasiteetti

Rantakylän Liikuntahalli avataan virallisesti käyttöön sunnuntaina 13.1, jolloin hallissa on pitkin päivää Jippo-junioreiden ja FC Hertan junioreiden pelejä, joita pääsee katsomaan vapaasti. Rantakylän Liikuntahallin portit, palvelut ja lipunmyynti aukeavat avajaistapahtuman osalta Rantakylän Liikuntahallilla (Pataluodonkatu 11, 80160 Joensuu) klo 13:05 ja JIPPO – KuPS puhalletaan käyntiin klo 14:00. Hallin kokonaiskapasiteetti on vain 500 henkeä ja ennakkolippuja on mennyt runsaasti, joten jos haluat varmistaa paikkasi tapahtumassa, suosittelemme ostamaan ennakkolipun Jipon nettikaupasta. Lippujen hinnat 5€/kpl. Alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi ilman lippua. Jipon kausikortit 2019 ja myönnetyt vapaaliput käyvät tässä ottelussa. Hallissa on rajoitettu määrä istumapaikkoja, joten emme voi taata kaikille katsojille istumapaikkoja.

Saapuminen 

Rantakylän Liikuntahallin (Pataluodonkatu 11, 80160 Joensuu) välittömässä läheisyydessä autojen pysäköinti on haasteellista. Hallin pihaan tai läheisen jääkentän lähelle ei autoja saa tuoda (sakkopaikkoja), mutta parkkitilaa löytyy Pataluodonkadun varrelta parkkialueilta, jotka toimivat parkkikiekoilla (4h). Lisäksi viereisen koulun ja päiväkodin parkkipaikat ovat ottelun aikana käytössä.

Hallin läheisyyteen pääsee paikallisbusseilla (Linjat 1,2 & 2M), jotka kiertävät Joensuun keskustasta hallin lähettyville. Paikallisbussien aikataulut ja pysähdyspaikat voit katsoa: https://joensuu.digitransit.fi/

 

Sisääntulo ja toimiminen hallissa tapahtuman aikana 

Hallin on yksi (1) virallinen sisääntulo pyöröovista ja varauloskäyntejä kahdeksan (8) kappaletta ympäri hallia. Hallin sivuilla olevia varauloskäyntejä ei saa käyttää kuin hätätapauksessa! Pyöröoviin mahtuu max 4 ihmistä kerrallaan. Pyöröoven seutu ja sisääntulo voi ruuhkautua tapahtuman aikana erityisesti ennen tapahtuman alkua ja tapahtuman jälkeen.

Peliin on ennakkotietojen mukaan tulossa paljon ihmisiä, joten suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon ja varaamaan malttia sisään tullessa. Hallin sisääntulo pyöröovien jälkeen jaetaan kahteen (2) kaistaan, joista toisella puolella on lipunmyynti ja toisella puolella sisääntulo ennakko/vapaalippulaisilla ja kausikorttilaisilla. Avajaistapahtuman aikana hallin sisällä toimii kioski. Hallin väliaikaiset WC-tilat (lämpimät bajamajat) sijaitsevat hallin ulkopuolella pyöröovien läheisyydessä. Hallin lämpötila on +2 – +8 astetta, joten pukeuduthan lämpimästi! Halli on uusi ottelutapahtumajärjestäjälle, joten varautukaa jonoihin ja pieniin viiveisiin. Teemme kuitenkin parhaamme, että järjestelyt toimivat sujuvasti ja kaikilla on viihtyisä olo uudessa hallissamme.

Hallin ja ottelutapahtuman säännöt

Huomioithan, että kaikissa Jipon kotiotteluissa noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja ohjeistuksia yleisön suhteen. Voit tutustua niihin tästä. Muutenkin Rantakylän halli on meidän yhteinen uusi jalkapallokoti, joten toiveissa on, että hallissa käyttäydytään sen mukaisesti ja pidetään siisteydestä yhdessä huolta.

Tervetuloa viihtymään Rantakylän Liikuntahalliin ja avajaistapahtumaan!