fbpx

JIPPO on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta alkavalle kaudelle. Viime kaudella edustusjoukkueen miehistöön murtautunut hyökkääjä Terrence Smith (20) on allekirjoittanut yksivuotisen ja maalivahti Erkka Oikarinen (20) kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Terrence Smith on JIPPOn oma kasvatti, joka pyssytti maaleja seuran B-juniorijoukkueelle ja farmijoukkue LehPalle ennen nousuaan edustusjoukkueeseen vuosi sitten. Nopea ja periksiantamaton hyökkääjä oli keväällä avauskokoonpanossa kaikissa joukkueen kolmessa Suomen Cupin ottelussa, mutta Kakkosessa hän pääsi ensi kertaa avaukseen nousukarsintasarjan päätösottelussa KäPaa vastaan tultuaan sitä ennen vaihtopelaajana sisään 18 Kakkosen ottelussa. Smith iski kauden ainoaksi jääneen maalinsa tärkeään paikkaan, sillä JIPPO tuli hänen osumallaan lisäajalla tasoihin elokuun kotiottelussa FC Kiffeniä vastaan.

– Hyvät fiilikset jatkon varmistumisesta! Tavoitteenani on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja toki kehittyä itsekin. En ollut ihan tyytyväinen viime kauden vastuuseen, ja kausi ei muutenkaan mennyt minulta ihan parhaalla tavalla, Smith toteaa.

Erkka Oikarinen on myös JIPPOn oma kasvatti, joka toimi LehPan ykkösmaalivahtina Kolmosessa kausina 2020–2021 ennen palaamistaan JIPPOn sopimuspelaajaksi vuosi sitten. Hän kärsi viime kaudella vastoinkäymisistä, mutta ehti toimia varamaalivahtina viidessä Kakkosen ottelussa ja käydä farmisopimuksen myötä pelaamassa LehPassa neljä Kolmosen ottelua.

– Olen erittäin tyytyväinen, että hommat jatkuvat näin hyvässä kehitysympäristössä. Aloitin opinnot Joensuussa, joten halusin luonnollisesti jatkaa täällä. Tavoitteenani on kirittää ja tavoitella Pyryn pitämää paikkaa ja omalla panoksellani auttaa joukkuetta menestymään.

– Viime kausi oli minulle todella vaikea. Olin armeijan leivissä kesään asti, ja sieltä kotiuduttuani kerkesin pelaamaan vain neljä ottelua LehPassa ennen kuin sormeni murtui, ja loppukausi oli omalta osaltani siinä. Vaikeuksista huolimatta oma pelaamiseni meni eteenpäin viime kaudella paljonkin, ja halu kehittyä on kasvanut entisestään. Töitä on vielä paljon edessä, Oikarinen kertoo.

 

Sopimustilanne 2023

 

Pelaajat (14): Jens Harju, Jere Juurinen, Topi Kela, Remu Koikkalainen (mv), Niko Niemeläinen, Erkka Oikarinen (mv), Janne Partanen, Pyry Piirainen (mv), Terrence Smith, Niklas Sottinen, Eemil Tanninen, Nuutti Tykkyläinen, Miika Vainikainen, Eetu Viitaniemi


Koe koko kausi ostamalla kausikortti – klikkaa tästä.

Artikkelin kansikuva: Mikko Kalavainen