fbpx

Koronavirusepidemia on laittanut maailman sekaisin ja urheiluseurat ahdinkoon. Haastava on valitettavasti myös meidän oman seuran JIPPO:n tilanne. Yhteistyökumppanuuksien myynti oli epidemiaan asti hyvässä vauhdissa, mutta nyt hankaloitunut varainhankinta uhkaa jättää meidät tämän vuoden tavoitteesta. Lisäksi keväälle suunniteltu Kasvu2020-foorumi siirtyy näillä näkymin syksylle, joten siitä tulevat tulot eivät näy seuran kassassa ennakkosuunnitelmien mukaisesti. Toiveissa on, että pääsemme avaamaan seuran jäätelökioski- ja katujunatoiminnan viimeistään kesäkuussa, jotta niistä budjetoidut tulot tukevat seuran toimintaa suunnitellusti. Yhtälö on siis tällä hetkellä epävarma, joten meidän on tehtävä toimenpiteitä varmistaaksemme seuran toiminnan jatkuminen.

Yllä kerrottu tilanne tuo Jipon toimintaan haasteita, joista aiomme kuitenkin selvitä! Seuran johtokunta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa piti torstaina kokouksen, jossa sovittiin erilaisista säästötoimista ja myös lisätulojen hankkimiskeinoista. Säästötoimenpiteenä joudumme muun muassa keskeyttämään pelaajapalkkioiden maksamisen siihen asti, kun koronavirusepidemia rajoittaa jalkapallotoiminnan normaalia pyörittämistä. Tulonhankkimiskeinojen osalta katse kääntyy myös teidän, Jipon seuraajien ja kannattajien, suuntaan. Tulemme ulos piakkoin erilaisin seuratukimuodoin, joilla voitte olla mukana varmistamassa seuran jatkuvuuden. Otamme myös uusia ideoita vastaan tässä haastavassa tilanteessa lisätulojen hankkimiseen.

JIPPO kantaa vastuuta myös paikallisten yritysten toiminnasta

Oman toiminnan turvaamisen lisäksi kannamme huolta yhteistyökumppaneiden ja muun paikallisen yritysmaailman pärjäämisestä, koska JIPPOn talous on kuitenkin merkittävissä osin riippuvainen paikallisten yritysten taloudellisesta hyvinvoinnista. Koska iso osa paikallisista yrityksistä on tällä hetkellä tiukalla, Jippo tarjoaa tästä päivästä lähtien apua tarvitseville yhteistyökumppaneillemme ja Pohjois-Karjalan alueen muille PK-yrityksille mahdollisuuden käyttää hyväksi seuran digitaalisia alustoja ja uutiskirjettä veloituksetta yhdessä sovitulla tavalla koronaviruspidemian aikana. Toivottavasti tällä tavalla voimme tuoda entistä enemmän esiin, että nyt on aika tukea paikallista toimintaa!

Nyt jos koskaan tarvitaan JIPPOn “Asenne punaisella”-mentaaliteettia kaikilta. Sen voimalla olen varma, että me pääsemme tämän hankalan ajanjakson yli voittajina, yhdessä ja entistä vahvempina!

Futisterveisin

Timo Tahvanainen
Jippo Ry toiminnanjohtaja