fbpx

Jipon fanituotevalikoima laajenee pikkuhiljaa. Nyt sydäntalvea vasten myyntiin ovat tulleet uudet Jippo-pipot, värivaihtoehtoina tietysti Jipon värit musta ja punainen. Pipon hinta on 20€.  Hanki omasi Jipon nettikaupasta.
Uuden fanituotteen kunniaksi Jippo Facebookissa on käynnissä arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa Jippo-pipo itselleen. Arvontaan osallistutaan kertomalla kumman värisen pipon haluaisit itsellesi ja mitä tuotteita haluaisit että seura toteuttaa jatkossa. Arvontaan voivat osallistua henkilöt, jotka ovat Facebookin rekisteröityneitä käyttäjiä.  Arvontaan voi osallistua perjantaihin 19.1.2018 asti.
 
Jippo-pipo Facebook-arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä: Jippo Ry.
Arvonnan päivämäärä: pe 19.1.2018
Palkinnot: kaksi (2) Jippo pipoa (1 musta ja 1 punainen), yksi pipo kummallekin arvonnan voittajalle.
Kuinka voittajat valitaan: Arpomalla kilpailun Facebook-päivityksen molempiin esitettyihin kysymyksiin vastanneiden kesken.
Kuinka voittajiin ollaan yhteydessä: Vastaamalla arvonnan voittajien kommentteihin kilpailun Facebook-päivityksessä.
Facebookin vastuuvapautus: Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokainen arvontaan osallistuja vapauttaa Facebook kaikesta kilpailuun liityvästä vastuusta.
Muuta: Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen/kommentoinnin perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimen järjestäjän Facebook-sivulla ja kotisivuilla. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.