Kausikortit voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

SuperSeniorit-kuntokerho

”Senioreiden liikuntakerho 60+ ikäisille hyvinvoinnin parantamiseksi”

Jippo Ry järjestää Vetrealla (Nepenmäenkatu 2, 80200 Joensuu)Syyskuun alusta 2019 senioreille kuntokerhoa. Kerhoa ohjaa liikunnanohjaaja ja Jipon edustusjoukkueen pelaaja Risto Kahelin sekä fysioterapeutti-opiskelija ja Jipon pelaaja Santeri Sarenkunnas. Katso lisätiedot, ryhmät ja hinnat alta.

SuperSeniorit-kuntokerho

Paikka ja aika:

Joensuun Vetreassa (Nepenmäenkatu 2, 80200 Joensuu) 2.9.–12.12.2019. 

Kuntokerhoa pidetään arkisin MA-TO:

Maanantaisin kuntosaliryhmä 9-10.15 ja 10.15-11.30
Keskiviikkoisin kehonpalautusharjoittelu 9-10.15
Torstaisin kuntosaliryhmä 9-10.15

Saapuessa saat pukuhuoneen avaimen aulan neuvonnasta. Liikuntatilat: Kuntosali ja Hovineuvos(Kehonhuoltoryhmä) sijaitsevat alakerroksessa.

Ryhmät:

Kuntosali – Voimaa vanhetessa!

Ohjattu harjoitus koko kehon voima- ja lihaskestävyysharjoitteluun, jossa huomioidaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Harjoittelu tapahtuu Vetrean kuntosalissa Technogymin laadukkailla kuntosalilaitteilla ja muilla harjoitus välineillä. Ryhmä sopii niin vasta-alkajille kuin kuntosaliohjauksen tarpeessa oleville. Ohjatuissa harjoituksissa opit kuntosalilaitteiden käytön oikeilla suoritustekniikoilla ja tarvittaessa saat neuvoa itsellesi harjoitusta vaativien lihasryhmien kuormittamiseen.

Kehonhuolto – Liikettä lihaksille!

Ohjattu harjoitus toimintakyvyn, liikkuvuuden ja lihaskunnon hyväksi monipuolisella toteutuksella. Harjoittelu tapahtuu Vetrean liikuntasali Hovineuvoksessa ja sisältää lämmittelyn, tasapaino/lihaskunto-osion, liikkuvuusosion ja loppuvenyttelyt. Harjoittelussa käytetään vaihtelevasti apuvälineitä ja oman kehonvastusta. Ryhmä sopii oman liikkuvuuden ja lihaskunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Katso oheiselta videolta kuntokerhon kävijöiden ajatuksia SuperSenioreista:

Ja lue lisää kuntokerhosta tästä artikkelista!

Osallistumismaksut:

5€ / harjoitus
15 kerran ryhmäkortti 75€
30 kerran ryhmäkortti 150€

Maksun voi suorittaa paikan päällä ohjaajalle joko käteisellä tai korttiostolla. Ensimmäinen harjoitus tutustumiskäyntinä ilmaiseksi! Ryhmiin osallistujille (1-2 kertaa viikossa) ilmaiset kehokoostumusmittaukset (Arvo 60€).

Ilmoittaudu puhelimitse tai kysy lisää:
Santeri Saarenkunnas
0440522544 (arkisin klo 10-15)