Jippo pelasi kauden kahdeksannen ottelunsa tänään Joensuun Keskuskentällä, kun vastaan asteli sarjataulukossa pisteen edellä ollut viime kaudelta tuttu FC Vaajakoski. Ottelu päättyi Jipon voittoon lukemin 2-1 (1-0). Jipon maalit tekivät keskikenttäpelaajat Sauli Kettunen ja Timo Tahvanainen. FCV:n maalin teki juuri ennen päätösvihellystä Niko Lohi. Ottelussa oli yleisöä 278.
Ottelun alku oli Jipolle vaikea, sillä ensimmäinen puoli tuntia ei ollut mitään loisteliasta pelaamista. FC Vaajakoski vei hienokseltaan peliä, mutta kumpikaan joukkue ei esittänyt mitään kansainvälisen tason jalkapalloa. Jirko Sorsa otti jakson alun aikana kaksi hyvää torjuntaa, mutta loppujen lopuksi huippupaikat loistivat poissaolollaan. Ajassa 36 minuuttia Jippo sai vastoin kenttätapahtumia ottelun ensimmäisen maalin. Teemu Hallikaisen lähettämä keskitys leijaili pelaajien yli rangaistusalueen oikealle laidalle Aleksi Nissiselle. Nissinen teki mitä hän parhaiten osaa, eli haastoi vastustajan ja syötti maata pitkin maalille, josta maalille hyvän nousun tehnyt Kettunen pääsi ohjaamaan pallon ja toistamiseen tällä kaudella maaliin. Ensimmäisen jakson loppu oli Jipolta hyvää tekemistä, sillä joukkue uskalsi pelata rohkeammin pallon kanssa. Aivan jakson lopussa toppari Tuomas Kettunen vapautti loistavalla syötöllään Miko Mäkirinteen läpiajoon, mutta tuloksena vain tolppa.
Toinen jakso sisälsi paljon kaksinkamppailuja ja keskialueen vääntämistä. Niko Lohi pääsi kertaalleen kokeilemaan vastahyökkäyksen päätteeksi laukaustaan, mutta Sorsa venytti tilanteen kulmaksi. Ajassa 68 minuuttia Jippo siirtyi kahden maalin johtoon, kun Mäkirinne haastoi rangaistusalueen vasemmalla laidalla jalkansa vapaaksi. Pallo pomppi loppujen lopuksi Timo Tahvanaiselle, joka niittasi pallon maalinedusruuhkasta varmasti verkon perukoille. Jippo otti toisen jakson lopun vastaan, mutta FCV ei päässyt vaarallisille paikoille. Aivan ottelun lopussa Lohi vei Sorsalta nollapelin, sillä hänen komea laukauksena painui tolpan kautta sisään. Ottelu päättyi tähän laukaukseen.
Tämä ottelu ei noussut suurien klassikkojen joukkoon, mutta nämä pisteet tulivat tärkeään saumaan. Jipolla on nyt kahdeksasta ottelusta 13 pistettä. Ottelut jatkuvat viikon päästä sunnuntaina, kun Jippo matkaa Mikkelin Pallokissojen vieraaksi.

Avaus:

Vaihdot:
14´ Zakaria Abahassine -> Jere Kähkönen
76´ Aleksi Nissinen -> Abdirahman Moalin