JIPPO päättää kautensa tänään kotikentällä Villikettuja vastaan. Voittamalla ottelun JIPPO sijoittuu sarjassa vähintään kolmanneksi. Syyskierroksella JIPPO ei ole hävinnyt kertaakaan, joten voitto kruunaisi hyvän syksyn.
JIPPO:n ja Villikettujen ensimmäinen ottelu oli erittäin tasainen, mutta kääntyi lopulta Villikettujen voittoon lukemin 2-1. JIPPO:n tapaan myös Villiketut on pelannut vahvan syyskauden, eikä ole hävinnyt kuin sarjan voittavalle PK-37:lle. Edellisellä kierroksella Villiketut oli hieman vaikeuksissa Riverballia vastaan kotikentällään, mutta hoiti lopulta pisteet kotiin maalein 3-1.
JIPPO:lta puuttuu ottelusta pelikiellossa oleva Aapi Helvelahti, jonka korttitili täyttyi edellisessä ottelussa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat ainakin Antti Kuosmanen, Jere Kähkönen ja Tuomo Tolonen.
Sarjan toinen sija voi olla merkittävä, sillä nousu Kakkoseen on voi olla mahdollista täydennysmenettelyn kautta. Sarjatilanteen tekee kimurantiksi se, että tällä hetkellä sijoilla kaksi ja neljä olevat FC Villiketut ja FC Blackbird kohtaavat viimeisellä kierroksella. Joka tapauksessa tervetuloa kannustamaan JIPPO voittoon vielä yhden kerran kaudella 2016!
JIPPO – Villiketut la 24.9. klo 16, Joensuun keskuskenttä.
Ottelupöytäkirja
 
Sarjatilanne 24.9.:
sarjatilanne-249
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • voittamalla Villiketut JIPPO on sarjassa vähintään kolmas
    • voitto 1-2 maalilla: JIPPO on sarjassa toinen, mikäli FC Villiketut – FC Blackbird päättyy Blackbirdin voittoon
    • voitto vähintään kolmella maalilla: mikäli FC Villiketut – FC Blackbird päättyy tasan tai Blackbirdin voittoon, JIPPO on sarjassa toinen paremman maalieron turvin ennen Villikettuja