Ensi kaudella samassa Kakkosen lohkossa pelaavat JIPPO ja Kultsu FC kohtasivat tänään harjoitusottelussa Imatralla. Kultsu oli ottelussa vahvempi maalein 4-1 (1-0). JIPPO:n maalin viimeisteli Kristian Levy rangaistuspotkusta.
Kokonaisuutena Kultsu pelasi vahvan ottelun ollen koko ajan niskan päällä. JIPPO:kin sai ajoittain omaa peliään toimimaan, mutta ensimmäinen ottelu suurella kentällä oli vielä hakemista. Kultsun avausmaali syntyi ensimmäisen jakson puolivälissä, kun maalivahti Christian Pandelescun avaus kimposi Kultsu-hyökkääjästä maaliin.
JIPPO tuli toiselle jaksolle selvästi ensimmäistä paremmin, mutta tulostaululla tämä ei valitettavasti näkynyt. Päinvastoin, Kultsu iski toisella jaksolla vielä kolme maalia. Ensimmäinen niistä syntyi upeasta vapaapotkusta, toinen rangaistuspotkusta ja kolmas rangaistusalueen tuntumasta lähteneellä hyvällä laukauksella. JIPPO onnistui maalinteossa Kultsun kolmannen maalin jälkeen, kun Risto Kahelinia rikottiin rangaistusalueella. Levy toimitti pallon varmasti maaliin rangaistuspotkusta.
– Fakta on se, että tämä oli harjoitusottelu ja hävisimme sen 4-1. Se ei näytä hyvältä tulostaululla, mutta tämä oli ensimmäinen peli suurella kentällä yhdessä ja samalla ensimmäinen peli tällä tasolla monille pelaajillemme. Annoimme Kultsulle tyhmiä maaleja, mutta pelasimme ajoittain myös hyvää peliä. Pelaajamme saivat kuitenkin lisää kokemusta tällaisista otteluista, nyt meidän täytyy keskittyä saamaan päälle hyvä harjoitusrytmi ja jatkaa laadukkaan työn tekemistä harjoituskentällä, kommentoi ottelua Mark Dziadulewicz.

Kultsu FC – JIPPO 4-1 (1-0)
JIPPO:n maali: 75′ 3-1 Kristian Levy
JIPPO: Christian Pandelescu; Teemu Hallikainen, Antti Åke, Aapi Helvelahti, Aapo Huittinen (60. Tuukka Tiainen); Aapo Makkonen, Miika Vainikainen, Miko Mäkirinne, Eemi Porento; Rony Huhtala (46. Kristian Levy), Risto Kahelin