”Miksi JIPPO merkitsee – tutkimusmatka urheiluseuran sieluun” -juttusarjan osa 8, ”JIPPO ei tipu koskaan, koska meillä on arvot” nyt myynnissä JIPPOn nettikaupassa!
Juttusarjan kahdeksannessa osassa pohditaan arvoja, mitä ne ovat pienellä jalkapalloseuralla, mistä ne ovat tulleet, ja miksi ne ovat mitä ovat.
Haastatteluissa tällä kertaa kokeneita JIPPO-kapteeneita kaksi kappalein, Tuomas Korpela ja Antti Åke. Miehillä on JIPPO-uraa kapteenin pestissä yhteensä takana 10 vuotta, ja JIPPOlaisuuttakin reilusti teini-iän verran, joten näkemystä eri valmentajista ja sarja-tasoista on tarjolla paljon.

Voit tilata joko yksittäisen artikkelin tai koko juttusarjan kerralla. Koko juttusarjan tilaajille Elmo-digilehden huhti- ja toukokuun numeron luettavaksi kaupan päälle (ovh yht. 27,90€), seuratukihinnalla ostavien kesken arvotaan lisäksi 2x JIPPO VIP-kausikorttia (ovh 160€/kpl). Seuratukihinnalla yksittäisen artikkelin tilaajalle nyt huhtikuun Elmo-digilehti (ovh 13,90€) kaupan päälle. Yksittäisen artikkelin hinta on 2,90€.

Seuratukihinnalla koko sarjan ostavien kesken arvotaan lisäksi 2x JIPPO VIP-kausikorttia (ovh 160€/kpl).

Tästä tilaamaan: https://holvi.com/shop/jippojoensuu/section/miksi-jippo-merkitsee-juttusarja/

Juttusarjan aiemmat osat, ”Kun jalkapallo pysähtyi”,  ”JIPPOlle ei vittuilla”,  ”Elämän kokoisia ja näköisiä päiviä”, ”Tarinoita äärirajoista, kyynelistä, tarpeista ja turvallisesta riippuvuudesta”, ”He jotka valitsivat toisin kuin muut”, ”Asevelikylän futishullu ja köyhien Suomen mestarit” sekä “Kaksi viisasta miestä” ovat myös ostettavissa samaisesta nettikaupasta ylläolevasta linkistä!

Juttusarjan osa 1. ”Kun jalkapallo pysähtyi” luettavissa ilmaiseksi tästä linkistä.