fbpx

Jippo aloitti kauden toisen puolikkaan lauantaina tylyllä tavalla, sillä perinteikäs Myllykosken Pallo nappasi voiton ja kolme pistettä mukaansa tyylipuhtaalla 0-3 (0-2) -vierasvoitolla. MYPA:n maalin viimeistelivät kapteeni Heikki Pulkkinen sekä kahteen otteeseen Jussi-Pekka Rämä. Lauantain ottelussa oli yleisöä 234.
Ottelun alku oli Jipolta ihan kelvollista pelaamista suhteessa siihen, mitä ottelun loppu tarjosi. Jippo sai luotua painetta hyökkäyskolmanneksella tapahtuneiden riistojen seurauksena. Aleksi Nissinen pääsi kokeilemaan kertaalleen hyvältä tontilta, mutta veto painui pallon verran ohi maalin takakulman. MYPA otti ottelun ohjat käsiinsä ajassa 28 minuuttia, kun jälleen kerran upean ottelun pelannut Heikki Pulkkinen puski pallon kulmapotkusta maaliin. Tämän jälkeen MYPA puolusti kurinalaisesti, mutta myös hyökkäsi laadukkaasti. Ensimmäisen jakson lopulla ajassa 42 minuuttia sarjan maalipörssiä 14:llä osumalla johtava Jussi-Pekka Rämä kaadettiin rangaistusalueen sisällä ja mies itse sijoitti pallon maaliin.
Toinen jakso alkoi Jipolta huonosti ja MYPA siirtyi toivotun Jipon kavennusmaalin sijaan jo kolmen maalin johtoon ajassa 52 minuuttia. Koko joukkueen huonon puolustuspelaamisen jälkeen Rämä pääsi tälläämään pallon läheltä maaliin. Epätoivoinen tappioasema rikkoi Jipon pelaamista eikä kentällä ollut juurikaan tasapainoa. MYPA puolusti jälleen hyvin ja iski vaarallisesti vastaan, lähinnä hyökkääjänä pelanneen Rämän vahvojen otteiden myötä. Jippo sai ottelun lopun aikana muutaman laadukkaan maalipaikan, mutta palloa ei saatu maaliin ja ottelu päättyi murskalukemiin.
Tämä ottelu oli Jipolta kauden huonoin ja olimme ensimmäistä kertaa tällä kaudella selkeästi vastustajaa huonompia. Jippo jäi tämän ottelun myötä kesän ainoalle lomaviikolle, sillä seuraava ottelu pelataan vasta sunnuntaina 22.7. vieraissa Mikkelin Palloilijoita vastaan.
Avaus:
Sorsa; Helvelahti, T. Kettunen, Tainio; Hallikainen, S. Kettunen, Vainikainen, Nissinen; Tahvanainen; Mäkirinne, Kähkönen.
Vaihdot:
60´ Sauli Kettunen -> Tuomo Tolonen
65´ Teemu Hallikainen -> Ville Teräsranta
73´ Jere Kähkönen -> Abdirahman Moalin