Otteluennakko PEPO/IPS YJ – JIPPO

JIPPO B:n matka käy sunnuntaina Lappeenrantaan PEPO:n ja IPS:n yhteisjoukkueen vieraaksi. Kevätkierroksella vastustajamme kävi ryöstöretkellä Mehtimäellä vieden täydet pisteet mennessään lukemin 1-3.

PEPO/IPS oli kevätkierroksen päätteeksi pisteen JIPPO:n yläpuolella sijalla kahdeksan. Syksyllä tuleva vastustajamme on ottanut täydet pisteet kahdelta sarjanousijalta, mutta hävinnyt niukasti Hongalle.

JIPPO:n ensimmäinen voitto antaa edelleen odottaa itseään. Kolmesta pelistä on kasassa yksi piste ja sijoitus on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella. Hyvät peliesitykset pitäisi saada näkymään myös pisteiden muodossa. Siihen ei auta muu kuin vieläkin tarkempi peli puolustuspäässä ja lisää tehokkuutta viimeistelyssä. Laadukkaita maalintekopaikkoja on kaikissa kolmessa pelissä ollut riittävästi. Nyt vaan pallo on saatava verkon perukoille.

Peli pelataan Lappeenrannassa Amiksen tekonurmella 14.8. klo 15:00 alkaen ja ottelun etenemistä voi seurata palloliiton live seurannasta alla olevasta linkistä. http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2016?&spljp16&BSMK