Jippo sai mieluisia pelaajauutisia vielä vuoden 2016 loppuun, sillä Sauli Kettunen on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen punapaitoihin. Laitapuolustajan tontilla viihtyvä 26-vuotias Kettunen on Lehmon Pallon kasvatti, mutta siirtyi Jipon riveihin jo juniorina vuonna 2002. Pelejä ykkösessä on kertynyt 9 ja kakkosessa 74.
 
– Haluan olla mukana auttamassa joukkuetta nousutavoitteen saavuttamisessa, sillä seura merkitsee minulle paljon. Hyppään innolla mukaan, sillä tulevan kauden joukkue vaikuttaa hyvältä. Sain oman alan töitä Joensuun seudulta, joten pelaaminen Jipossa oli selkeä valinta, Kettunen kommentoi.
 
Vuonna 2012 syksyllä koulu vei miehen Kajaaniin, jossa yhden välivuoden jälkeen syntyi sopimus kakkosessa pelaavan AC Kajaanin kanssa. Kolme vuotta Kajaanissa ja kakkosessa olivat myös kapteenistossa toimineen Kettusen mieleen.
 
– Vietin monta hyvää vuotta Kajaanissa, sain paljon vastuuta ja kehityin pelaajana, Kettunen toteaa.
 
Jipon päävelmentaja on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseseen ja muistaa Kettusen olleen nostamassa aikanaan myös Jipon B-junioreita SM-sarjaan.
 
– Tiedän mitä saan, kun laitan ”Salen” kentälle. Kokenut ja tunnollinen työmies, jonka vahvuudet ovat pallollisessa pelissä. Sale on mennyt pelaajana eteenpäin viimeisistä Jipon vuosista ja tulee olemaan varmasti iso palanen ensi kauden joukkuettamme, Lehtimäki kommentoi.
 
Sauli Kettusen myötä Jipolla on kasassa nyt 18 pelaajasopimusta kaudelle 2017.