Jippo kohtasi tänään Lappeenrannassa Kakkosen A-lohkossa pelaavan PEPO:n. Tasainen ottelu päättyi kotijoukkueen 1-0(1-0) voittoon ex-Jippo Petteri Rönkön rangaistuspotkumaalilla. Ensimmäinen jakso ei hienouksia tarjonnut, sillä kumpikaan joukkue ei saanut hallittua pallollista peliä käyntiin. Jippo pääsi murtautumaan muutamia kertoja suoraviivaisilla hyökkäyksillään vastustajan linjan taakse, mutta maaleja ei saatu luotua. Jakson lopussa tuomari vei pallon hieman kyseenalaisesti pilkulle, jonka Rönkkö painoi varmasti verkon perukoille.
Toisella jaksolla Jippo sai peliään paremmin käyntiin ja pystyi luomaan vastustajaa enemmän selkeitä maalipaikkoja, jotka tulivat usein riistojen seurauksena. Vastustajan maalivahti torjui kuitenkin yritykset ja näin ottelu päättyi PEPO:n voittoon. Tappio ei tyydyttänyt vierasjoukkuetta, sillä ottelusta olisi ollut enemmänkin otettavissa. Peli-ilme säilyi kuitenkin läpi ottelun ja etenkin maalipaikoille pääseminen oli tänään positiivista. Jippo jatkaa otteluitaan kahden viikon päästä lauantaina 25.3, jolloin kohdataan Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat myöskin vieraskentällä.
Avaus: Jarva (MV); Helvelahti, Sormunen, Åke; Mäkirinne, Kettunen; Swahne, Abahassine, Appiah; Kähkönen, Tolvanen
Vaihdosta: T. Tolonen, Sjöblom, Nissinen
Vaihdosa: Ikonen (MV)