fbpx
Nuorten ja aikuisten jalkapallosarjat alkavat käynnistyä myös Joensuussa, mutta meillä on ongelma: Joensuussa ei ole vielä yhtään ulkokenttää käytössä! Tämän ongelman takia järjestämme yhdessä JIPPO-junioreiden ja FC Hertan kanssa huomenna eli sunnuntaina 24.4. klo 10-18 kaikille avoimet lumenkolaustalkoot Koillipuiston tekonurmella (Koillisväylä 101, 80160 Joensuu). Paikalla on jonkun verran kolia käytössä, mutta ota mahdollisuuksien mukaan oma kola, lumityönnin tai lapio mukaan.
 
Talkootyöstäsi saat kiitokseksi hyvän treenin ja seuran lisäksi yhden (1) vapaalipun JIPPOn tulevan kauden kotiotteluihin, kun tulet tekemään lumitalkoita JIPPO edustuksen pelaajien kanssa klo 15-16 välillä (ei ennakkoilmoittautumista). Samalla voit tulla tapaamaan edustuksen pelaajia ja kysymään viimeiset kuulumiset ja odotukset tulevaa kautta silmällä pitäen.
 
Myös FC Hertta edustusjoukkue tarjoaa vapaalipun kesän peleihin talkoihin osallistuville. Hertan edustusjoukkueen vapaalipun saat, kun ilmoitat nimesi ja talkooaikasi sähköpostilla tarja.isokangas@fchertta.fi ja osallistut talkoisiin klo 10-18 välillä.
 
Lisäkenttä Rantakylän hallin lisäksi on todella tärkeä niin JIPPOn edustusjoukkueelle kuin monelle muulle paikalliselle aikuis- ja juniorijoukkueelle tässä vaiheessa vuotta, kun sarjat alkavat pyöriä. Jos Joensuussa ei ole käytössä jalkapalloon kuin halli, monet harjoitukset peruuntuvat sarjaotteluiden tieltä ja joukkueiden toiminta heikkenee väliaikaisesti. Tämän takia on toivottavaa, että saadaan huomenna iso joukko paikalle hoitamaan Koillispuiston kenttä lumesta mahdollisimman vapaaksi!
 
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE JO ETUKÄTEEN!