“Miksi JIPPO merkitsee – tukimusmatka urheiluseuran sieluun”-juttusarja on viikoittain ilmestyvä 11+1 osainen kokonaisuus, jossa poraudutaan pintaa syvemmälle tutkimaan yksittäisen suomalaisen urheiluseuran olemassaolon merkitystä ja oikeutusta tämän hetkisessä maailmantilanteessa. Jokainen julkaisu on syväluotaava eli niissä käsitellään perusteellisesti yksittäisiä ilmiötä urheiluseuran ympärillä. Luvassa on tositarinoita suomalaisen urheiluseuran arjesta ja realiteeteista tilanteessa, jossa urheilun ja urheiluseurojen on perusteltava oma olemassaolonsa merkitys. Artikkelisarjan takana ovat Elmo-lehdestä tutut ammattijournalistit Topias Kauhala ja Jussi Leppälahti (JIPPO päävalmentaja), jotka ovat suunnittelemassa, kirjoittamassa ja tuottamassa juttusarjan kokonaisuutta. Oman mausteensa kirjoittajana antaa JIPPO-kapteeni Antti Åke.

Juttusarjan ensimmäinen osa ”Kun jalkapallo pysähtyi” tulee ilmaiseksi jakoon huomenna torstaina 26.3.2020, mutta sen voi jo tänään lukea ennakkoon ilmaiseksi Holvi-nettikaupan kautta. Holvissa on myös myynnissä koko juttusarja. Juttusarjan yksittäiset artikkelit ilmestyvät viikoittain pääsääntöisesti torstaisin tilaajien sähköpostiin. Juttusarjan 11 yksittäistä artikkelia tulevat myös yksittäisinä ostettavaksi Jipon nettikaupasta niiden ilmestymispäivänä. Kaupan päälle juttusarjan tilaajille Elmo-digilehteä kaupan päälle luettavaksi. Tämän lisäksi koko juttusarjan seuratukihinnalla tilaavien kesken arvotaan 2kpl JIPPO VIP-kausikorttia (à 160€).

Ostamalla julkaisun tai julkaisun yksittäisiä artikkeleita tuet suomalaisen urheiluseura JIPPO Joensuun toiminnan jatkumista taistelussa koronavirusepidemian aiheuttamia taloudellisia haasteita vastaan.

Hinnat:

Koko juttusarja -seuratukihinnalla (sis. 11+1 juttua + Huhtikuun & toukokuun Elmo-lehdet kaupan päälle ja osallistuminen VIP-kausikorttien arvontaan): 49€
Koko juttusarja (sis. 11+1 juttua + Huhtikuun & Toukokuun Elmo-lehdet kaupan päälle ja osallistuminen arvontaan): 29€

Yksittäinen artikkeli -seuratukihinnalla (sis. valitsemasi artikkeli + Toukokuun Elmo-lehti kaupan päälle): 4,90€
Yksittäinen artikkeli: 2,90€

 OSTA OMASI TÄSTÄ LINKISTÄ!