JIPPO otti ottelussa pallonhallinnan heti alkuminuuteista lähtien. Ensimmäinen laukaus maalia kohti tuli Miro Turuselta jo pelin neljännellä minuutilla noin 17 metristä, mutta yritys jäi hieman vaisuksi. Punaiset hyökkäsivät aktiivisesti läpi ensimmäisen puoliajan varsinkin oikealta laidalta Terrence Smithin ja Santeri Saarenkunnaksen voimalla. Vasemmalta laidalta tulleen hyökkäyksen päätteeksi reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen Miika Vainikainen nosti pallon rangaistusalueelle Niko Niemeläiselle, mutta pallo karkasi tältä ratkaisuhetkellä. Tico Smithillä oli loistava paikka viedä JIPPO johtoon 25 minuutin pelin jälkeen, kun tämä pääsi vastakkain KajHan maalivahti Paavo Jarvan kanssa. Laukaus suuntautui kuitenkin liiaksi päin Jarvaa. JIPPO avasi maalinteon vielä ensimmäisen jakson lopussa. Miro Turunen haistoi vieraiden puolustajan tiputuksen alaspäin, ja nakkasi pallon maaliin.

Toisella jaksolla JIPPO loi lisää painetta, eikä KajHa juurikaan päässyt luomaan organisoidusti uhkaa JIPPO:n maalille. Muutamia laukauksia vieraat saivat kohti Pyry Piiraisen maalia, mutta nämä olivat järjestään helppoja torjuttavaksi. Tunnin kohdalla JIPPO sai vapaapotkun noin 20 metristä. Niko Niemeläisen laukaus kiersi hyvännäköisesti kohti alakulmaa, mutta Jarva torjui tämän kulmaksi. Niemeläinen antoi myös kulmapotkun, joka tuli suoraan vaihdosta kentälle tulleen Toni Tahvanaisen päähän. Tahvis oli kerennyt olemaan kentällä noin 30 sekuntia, kun pusku lisäsi isäntien johdon 2-0:aan. Heti tämän jälkeen Lari Liukkonen ja Turunen pelasivat Tahvanaiselle seuraavan paikan, mutta tämä ei aivan saanut tökättyä palloa maaliin. JIPPO iski vielä kertaalleen 83 minuutilla. Eetu Viitaniemi katkaisi kajaanilaisten hyökkäyksen ja pelasi pallon oikeaan laitaan Tahvanaiselle. Tämä jatkoi pelivälineen Turuselle, joka karkasi maalintekoon ja viimeisteli varmasti loppulukemiksi 3-0.

Ottelu oli punaisilta jämäkkä esitys täksi kaudeksi Kakkosen C-lohkoon noussutta KajHaa vastaan. JIPPO pelaa vielä kaksi harjoitusottelua ennen kuin se aloittaa sarjakautensa 30.4. Helsingissä. Peräkkäisinä viikkoina kohdataan Jyväskylän suunnalla ensin kiirastorstaina eli 14.4. JJK ja seuraavalla viikolla kenraaliharjoituksessa FCV. Näitä pelejä ennen aloitetaan kuitenkin Suomen Cup. Sunnuntai-iltana selvisi, että vastaansa JIPPO saa Cupin 3. kierroksella Nelosessa pelaavan NiemU:n, joka voitti toisen kierroksen ottelussaan AFC Keltikin 1-0. NiemU:n ja JIPPO:n välisen ottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Avaus: Piirainen; Tahvanainen (C)-Victor de Paula (testipelaaja)-Kela-Viitaniemi; Kettunen; Saarenkunnas-Vainikainen; Niemeläinen-Turunen-Smith

Vaihdosta kentälle tulivat: Toni Tahvanainen, Lari Liukkonen, Jens Harju, Niklas Sottinen & Niko Hukka

Kuva: Mikko Kalavainen